Κυριακή 26.05.2024
More

  Ένας χρόνος ICAP στα Ιωάννινα!

  Ο Ομίλος ICAP Outsourcing Solutions συμπληρώνει ένα χρόνο λειτουργίας των γραφείων του στην πόλη των Ιωαννίνων.

  Σε αυτό το χρόνο λειτουργίας, η ICAP Outsourcing Solutions στη Λεωφόρο Γεωργίου Παπανδρέου 18, έχει δημιουργήσει περισσότερες απο 80 θέσεις εργασίας, με στόχο να αυξηθούν περαιτέρω.

  Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους επιτυχημένης παρουσίας του Ομίλου στην Ήπειρο, η ICAP Outsourcing Solutions διοργανώνει εκδήλωση στην «Φρόντζου Πολιτεία» την Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024, στις 18:30.

  Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση των δραστηριοτήτων του Ομίλου, η γνωριμία με θεσμικούς φορείς και επιχειρηματικούς παράγοντες της Ηπείρου και η ευκαιρία διερεύνησης κοινών στόχων, συνεργιών και συνεργασιών που θα αποφέρουν αμοιβαία οφέλη, σε τοπικό και ευρύτερο επίπεδο.

  Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

  18.15 Άφιξη, Υποδοχή προσκεκλημένων

  18.45 Παρουσίαση Υπηρεσιών Ομίλου

  19.15 Χαιρετισμοί επισήμων

  Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Ηλίας Αλεβίζος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ICAP Outsourcing Solutions.

  Στο τέλος της εκδήλωσης θα υπάρχει χρόνος για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, συνοδεία φαγητού και ποτού.

  Λίγα λόγια για την ICAP Outsourcing Solutions

  Ο Όμιλος ICAP Outsourcing Solutions προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και καινοτομίας, προσδίδοντας πρόσθετη αξία σε Οργανισμούς και Εταιρείες όλων των επιχειρηματικών κλάδων.

  Επιχειρεί σε 4 χώρες (Ελλάδα, Βουλγαρία, Σερβία και Κύπρο) και απασχολεί περισσότερους από 2.800 άρτια καταρτισμένους εργαζόμενους. Διαθέτει σύγχρονες υποδομές και έχει αναπτύξει στρατηγικές συμμαχίες με κορυφαίες παγκόσμιες εταιρείες.

  Οι υπηρεσίες του Ομίλου διακρίνονται σε τέσσερις μεγάλες κατηγορίες δραστηριότητας:

  ● Υπηρεσίες Outsourcing και Ανθρώπινου Δυναμικού

  ● Υπηρεσίες Εξυπηρέτησης Πελατών και Προώθησης Προϊόντων και Υπηρεσιών μέσω τηλεφώνου και εναλλακτικών καναλιών επικοινωνίας

  ● Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Επιλογής, Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού
  ● Υπηρεσίες Ενημέρωσης και Διαχείρισης Β2C και Β2Β απαιτήσεων

  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο της ICAP στην Ήπειρο, κ. Γεώργιο Ράδο στο τηλέφωνο 6974098696 ή στο e-mail – ioannina@icap-os.com

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ