Δευτέρα 20.03.2023
More

  Ενημέρωση για την πορεία των εγγραφών στους Παιδικούς

  Δύο από τους κεντρικότερους Παιδικούς Σταθμούς της πόλης, τον 2ο και τον 7ο Παιδικό Σταθμό, που έχουν την δυνατότητα να φιλοξενήσουν αρκετά νήπια λόγω της χωρητικότητάς τους επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. Δημήτρης Πάνου συνοδευόμενος από την Διευθύντρια Φωτεινή Θάνου.

  Η επίσκεψη είχε ως σκοπό την ενημέρωση για την πορεία των εγγραφών και επανεγγραφών για το νέο σχολικό έτος 2020-2021 καθώς και για τη λειτουργία των δομών εστιάζοντας στα προβλήματα και στις ανάγκες τους, έτσι ώστε οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου να είναι έτοιμοι από την νέα σχολική χρονιά να υποδεχτούν τους μικρούς μαθητές.
  Ο κ. Πάνου επισήμανε τη σημασία του «Έργου προσαρμογής λειτουργούντων Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών» που έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο θα δώσει την δυνατότητα να λειτουργήσουν περισσότερα βρεφικά και νηπιακά τμήματα με στόχο να ικανοποιηθούν σε μεγάλο βαθμό τα αιτήματα των γονέων.

  Τόνισε ωστόσο ότι οι εργαζόμενοι επιτελούν εξαιρετική δουλειά στους χώρους των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου καθώς πολύ σημαντικό θα είναι οι εργαζόμενοι να προσφέρουν ποιοτικές και ουσιαστικές υπηρεσίες προς τους συμπολίτες.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ