Πέμπτη 23.03.2023
More

  Ενίσχυση των δομών δημόσιας Υγείας

  Με τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ι. Καρβέλη, που βρέθηκε στα Ιωάννινα,  συναντήθηκε και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης.

  Συζήτησαν την ενίσχυση των δομών δημόσιας Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

  Ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε εκτενώς τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ για τη μέχρι τώρα συνδρομή της Περιφέρειας στα νοσοκομεία της Ηπείρου, αλλά και για τα πρόσθετα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την ενίσχυση των δομών τους προκειμένου να ανταποκριθούν σε περίπτωση αύξησης των εισαγωγών ασθενών.

  Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Περιφερειάρχης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία που υπάρχει με τη Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ και τις Διοικήσεις των νοσοκομείων και για μια ακόμη φορά ζήτησε να τηρούνται αυστηρά τα προληπτικά μέτρα και να σταματήσει η διάδοση φημών.

  «Δεν μπορεί κάποιοι να θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην περιοχή, χωρίς να υπάρχει θέμα. Είδαμε να γίνονται πορείες, καταλήψεις κλπ. Όλα αυτά προκάλεσαν ζήτημα. Γιατί δυστυχώς δεν τηρούν όλοι τα μέτρα που πρέπει. Βρισκόμαστε σε δύσκολη κατάσταση. Θα έρθει ο καιρός που θα κάνει ο καθένας ό, τι θέλει», σημείωσε ενώ αναφέρθηκε και σε όσα λέγονται για τη συμμετοχή του σε κοινωνική εκδήλωση στην οποία όπως είπε, συμμετείχαν 30 άτομα και τηρήθηκαν τα μέτρα. «Είναι ντροπή κάποιοι να λένε ό,τι θέλουν. Δυστυχώς η ραδιοαρβύλα δεν έχει όρια» είπε. «Δεσμευόμαστε από την αξιοπρέπειά μας για να μην απαντάμε σε όλα, αλλά ως εδώ και μη παρέκει», πρόσθεσε.

  Από την πλευρά του ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Ι. Καρβέλης, αρχίζοντας τις δηλώσεις του είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κ. Καχριμάνη για τη συνεργασία που έχουμε σε όλα τα επίπεδα ανάπτυξης των  νοσηλευτικών μονάδων της Ηπείρου. Η βοήθειά του είναι πάρα πολύ σημαντική. Νομίζω ότι μέσα από αυτή τη συνεργασία επωφελούνται οι πολίτες της Ηπείρου και ειδικότερα το κοινωνικό σύνολο».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ