Πέμπτη 04.03.2021
More

  Ενότητα Πολιτών- Ανησυχία για το ξενοδοχείο «καραντίνας» στο Πέραμα

  Η παράταξή «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» εκφράζει την έντονη ανησυχία της για την επιλογή συγκεκριμένης ξενοδοχειακής μονάδας στη Δημοτική Ενότητας Περάματος, προκειμένου να λειτουργήσει ως υποδοχέας πιθανών κρουσμάτων COVID 19.

  Όπως αναφέρει και στη σχετική ανακοίνωση:

  «Ο προβληματισμός μας έγκειται στο γεγονός ότι η εν λόγω μονάδα βρίσκεται εντός του οικισμού του Περάματος που αποτελεί κατεξοχήν τουριστική περιοχή και απέχει μόλις 100 μέτρα από την είσοδο του Σπηλαίου, ενός σημαντικού τουριστικού προορισμού του Δήμου μας. Παράλληλα, θεωρούμε ότι μια τέτοια κίνηση θα αποτελέσει ένα ακόμα πλήγμα για τους επαγγελματίες της περιοχής που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό ύστερα και από μια τετράμηνη δύσκολη περίοδο.

  Στηρίζουμε τις ενέργειες του τοπικού συμβουλίου και του προέδρου και συμμεριζόμαστε την αγωνία των επαγγελματιών της περιοχής για το μέλλον των επιχειρήσεων τους.

  Τα αντανακλαστικά της Δημοτικής Αρχής στο συγκεκριμένο ζήτημα που έχει προκύψει δεν μπορούν να περιορίζονται σε λογικές του «νίπτω τας χείρας». Απαιτούνται άμεσες και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες.»

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ