Τρίτη 31.01.2023
More

  Επαρκής χρηματοδότηση και θεσμικές παρεμβάσεις για τις δομές

  Σήμερα Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στα γραφεία του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» ο Πρόεδρος, Δημ. Πάνου και ο Αντιπρόεδρος, Ι. Τσίμαρης, υποδέχτηκαν αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων,  η οποία απαρτιζόταν από την κα Ελένη Λάκκα- Αναπληρώτρια γραμματέα, την κα Έλενα Τζίμα -Υπεύθυνη στον Τομέα Δικαιοσύνης, την κα Ρένα Δεληκούρα -Υπεύθυνη στον Τομέα Υγείας και την κα Βιργινία Γκέγκα- Υπεύθυνη στον Τομέα Αθλητισμού –Εθελοντισμού.

  Η συνάντηση έγινε με την ευκαιρία της Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και η συζήτηση αφορούσε τον Ξενώνα φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας και των παιδιών τους που λειτουργεί στον «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» από το 2013.

  Με την ευκαιρία της επίσκεψης υπήρξε ενημέρωση και συζήτηση για τις υπόλοιπες δομές του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.». Υπήρξε κοινή συναντίληψη ότι οι ανάγκες της κοινωνίας που σχετίζονται με τις λειτουργίες των δομών του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» έχουν αυξηθεί και πρέπει να υπάρξουν αφενός επαρκής χρηματοδότηση για την εύρυθμη λειτουργία τους, όσο και θεσμικές παρεμβάσεις από το κράτος, για την ενίσχυση των υπαρχόντων δομών, που σχετίζονται με την Προσχολική Αγωγή, τα άτομα με αναπηρία και τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ