Τετάρτη 17.04.2024
More

  Επί ποδός ο τομέας καθαριότητας του Δήμου

  Πολλαπλά προβλήματα σχετίζονται με την καθαριότητα του Δήμου

  Το προσωπικό της Διεύθυνσης Καθαριότητας & Εργοταξίου με συνεχείς παρεμβάσεις και αξιοποιώντας όλο τον διαθέσιμο εξοπλισμό προσπαθεί κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω του καύσωνα να αντιμετωπίσει τα πολλαπλά προβλήματα που σχετίζονται με την καθαριότητα του Δήμου.

  Στη διάρκεια της νύχτας έγινε μία μεγάλη παρέμβαση πλυσίματος των υπογειοποιημένων κάδων και των σημείων πέριξ αυτών ενώ με τον εξοπλισμό της υπηρεσίας ξεκίνησε το πλύσιμο των κάδων το οποίο και θα συνεχιστεί.

  Όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Αριστείδης Παππάς, ειδικά τις μέρες αυτές, η προσπάθεια της υπηρεσίας πρέπει να υποστηριχθεί και να στηριχθεί από τους πολίτες.

  Οι πολίτες μπορούν να βοηθήσουν:

  • Βγάζοντας τα απορρίμματα συγκεκριμένες ώρες της ημέρας, τοποθετώντας τα εντός των κάδων και κλείνοντας πάντα τα καπάκια τους.
  • Να τοποθετούν τα απορρίμματα σε σακούλες
  • Να μην συσσωρεύουν γύρω από τους κάδους κλαδιά και ογκώδη αντικείμενα, αλλά να τα απομακρύνουν μετά από συνεννόηση με την Διεύθυνση Καθαριότητας & Εργοταξίου.
  • Να μην απορρίπτουν στους κάδους έλαια και λοιπά εύφλεκτα υλικά
  • Να διευκολύνουμε την διέλευση των απορριμματοφόρων κυρίως στους δρόμους της πόλης μη παρκάροντας τα οχήματά τους σε στροφές και μπροστά σε κάδους.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ