Παρασκευή 02.06.2023
More

  Επί τάπητος τα ζητήματα του Δήμου και της δημοτικής αρχής

  Συναντήσεις Δημ. Δημητρίου με τον Δήμαρχο Ιωαννίνων, Δ. Παπαγεωργίου και τον Πρόεδρο ΟΚΠΑΠΑ, Δ.Πάνου

  Το Δήμαρχο Ιωαννίνων, Δ. Παπαγεωργίου συνάντησε ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής, Δημ. Δημητρίου και ενημερώθηκε για τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο και την Δημοτική αρχή.

  Ο υποψήφιος βουλευτής ενημερώθηκε για τα μεγάλα έργα που είναι σε εκκρεμότητα, ενώ συζήτησε με τον Δήμαρχο Ιωαννίνων τα ζητήματα των εργαζομένων, τις νέες θέσεις εργασίες που χρειάζεται ο δήμος για να γίνει πιο λειτουργικός και να εξυπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες των Δημοτών, καθώς και το τουριστικό μέλλον της πόλης.

  Σημαντικό σημείο της συνάντησης ήταν και τα έσοδα που προκύπτουν από τον ΕΝΦΙΑ για το κράτος, που θα πρέπει κάποια στιγμή να επιστρέψουν στα ταμεία των Δήμων με δεδομένο ότι είναι ικανά χρήματα για να ανασάνουν οικονομικά οι δήμοι και να έχουν ανταπόδοση στους πολίτες που τα πληρώνουν σε κάθε περιοχή.

  Τέλος, στις συζήτηση των δυο ανδρών συμφωνήθηκε ότι όλοι μαζί θα πρέπει να διεκδικήσουμε τα έργα που θα αναπτύξουν την περιοχή μας, καθώς και να υπάρξουν κοινές προτάσεις με άλλους φορείς της περιοχής, έτσι ώστε το επόμενο διάστημα να χρηματοδοτηθούν  περισσότερα έργα και σύγχρονες υπηρεσίες και δομές για τους πολίτες του δήμου.

  Στην συνέχεια ο υποψήφιος Βουλευτής, επισκέφθηκε τον Πρόεδρο του ΟΚΠΑΠΑ, Δ.Πάνου και ενημερώθηκε για όλο το πλάνο της κοινωνικής πολιτικής του δήμου.

  Κοινή διαπίστωση και των δυο ήταν η σημαντική παρακαταθήκη που άφησε στον Δήμο και τους Δημότες του ο αείμνηστος Πρόεδρος ΟΚΠΑΠΑ Φ.Τσουμάνης.

  Ο κ. Πάνου ενημέρωσε για το νέα σχέδια του ΟΚΠΑΠΑ, για το κέντρο ημερήσιας φροντίδας αυτισμού, ενώ συμφωνήθηκε ότι πρέπει όλοι οι φορείς που ασκούν κοινωνική πολιτική να καθίσουν σε ένα τραπέζι για να δημιουργηθεί ένα ενιαίο πλάνο κοινωνικής πολιτικής στον Δήμο Ιωαννιτών.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ