Παρασκευή 19.07.2024
More

  Επιχορήγηση 170.000 ευρώ σε υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας

  Με το ποσό των 170.000 ευρώ επιχορηγούνται από το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, πέντε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα στην Ήπειρο που παρέχουν υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας.

  Η Βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ., Μαρία Κεφάλα, με αφορμή την εν λόγω απόφαση και κατανομή των πιστώσεων στις δομές κοινωνικής φροντίδας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

  «Η κατανομή των πιστώσεων συνολικού ύψους 170.000 ευρώ σε πέντε Νομικά Πρόσωπα στην Ήπειρο (μεταξύ των οποίων Μ.Φ.Η. «Γηροκομείο Ζωσιμάδων Ιωαννίνων, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες Ν. Ιωαννίνων «Κυψέλη»​, Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Ελπίδα Ζωής») που επιτελούν σπουδαίο έργο στον τομέα της κοινωνικής φροντίδας αντανακλά και επιβεβαιώνει το συνεχές και αυξανόμενο ενδιαφέρον της Κυβέρνησης για την ενίσχυση της Κοινωνικής Συνοχής. Το έργο αυτό αποτέλεσε προτεραιότητα από την σύσταση του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, στο οποίο είχα την τιμή να υπηρετήσω από την πρώτη ημέρα σύστασής του. Οι φορείς στους οποίους κατανέμονται οι πιστώσεις, τα Διοικητικά τους Συμβούλια και οι εργαζόμενοι υπηρετούν έναν ύψιστο κοινωνικό σκοπό και σε αυτήν την προσπάθεια καλούμαστε να είμαστε δίπλα τους με κάθε τρόπο».

  Τα χρήματα θα αποδοθούν στα πέντε Νομικά Πρόσωπα μέσω της Περιφέρειας Ηπείρου.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ