Τετάρτη 27.10.2021
More

  Πραγματοποιήθηκε η 2η εθελοντική αιμοδοσία του Ερυθρού Σταυρού

  Το Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πραγματοποίησε την 2η ανοιχτή εθελοντική αιμοληψία το Σάββατο 15 Μαΐου

  Προσωπικό, εθελοντές και μέλη του Ερυθρού Σταυρού έδωσαν και αυτή τη φορά δυναμικό «παρών» σε μια από τις σπουδαιότερες πράξεις ανθρωπισμού: την Αιμοδοσία.

  Οι αιμοληψίες πραγματοποιήθηκαν από το νοσηλευτικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείο Ιωαννίνων στην αίθουσα του “Δημήτριος Χατζής”.

  Στην αιμοδοσία συμμετείχε εκτός από τον Ε.Ε.Σ., ο Σύλλογος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ιωαννίνων, η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστών Ηπείρου, ο Δικηγορικός Σύλλογος Ιωαννίνων και ο Σύλλογος Τριτέκνων Ιωαννίνων.

  Το αποτέλεσμα, για μια ακόμη φορά, δικαίωσε την επιλογή του Τμήματός μας για συνεχείς και συνεργατικές αιμοδοσίες, αφού πέραν του αριθμού των προσερχομένων (άνω των 40) και των φιαλών αίματος (36), πολύ σημαντικό υπήρξε και το γεγονός ότι προστέθηκαν πέντε νέοι εθελοντές αιμοδότες. Η προσπάθειά μας για διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας και προσέλκυση νέων εθελοντών αιμοδοτών θα συνεχιστεί.

  Επόμενο ραντεβού, στις 14 Ιουνίου, στην Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ