Τρίτη 21.09.2021
More

  Εθελοντική Αιμοδοσία από την ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

  Ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει στον Πολυχώρο «Δ. Χατζής», η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου, όπως γνωστοποιεί με την ανακοίνωσή της.

  Αναλυτικά:

  «Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για όλους μας, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, οι ερασιτέχνες παράγοντες και οι αθλητές δεν πρέπει μένουν ανενεργοί. Παρά την αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, όλοι μας συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε.

  Δίνουμε τη μάχη ακολουθώντας τις οδηγίες των επιστημόνων, μένουμε στο σπίτι για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού, για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας. Αντιμετωπίζουμε με ευθύνη και κοινωνική υπευθυνότητα και αυτή την κατάσταση.

  Σε αυτό το πλαίσιο και ενόψει των εορτών του Πάσχα, η Ε.Ε. της ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ λαμβάνει την πρωτοβουλία να διοργανώσει ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία την Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη (15 και 16 Απριλίου) στην αίθουσα Δ.Χατζής και ώρες από 09:00 – 15:00.

  Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και έχοντας υπόψη τη μεγάλη έλλειψη αίματος στα νοσοκομεία λόγω των έκτακτων συνθηκών, εκτιμάμε πως είναι η στιγμή οι άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να δείξουν για ακόμη μία φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο, να γίνουν παράδειγμα με την αλληλεγγύη και την έμπρακτη στήριξη στους συνανθρώπους μας, σε κάθε έναν που έχει ανάγκη».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ