Παρασκευή 23.07.2021
More

  Εθελοντική αιμοδοσία του ΟΚΠΑΠΑ την Παρασκευή

  Σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού  Νοσοκομείου Ιωαννίνων

  Η Διεύθυνση Παιδικής Προστασίας & Προσχολικής Αγωγής του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» Δήμου Ιωαννιτών σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού  Νοσοκομείου Ιωαννίνων διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία, για την κάλυψη των αναγκών σε μονάδες αίματος.

  Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την  Παρασκευή 4 Ιουνίου στην ισόγεια αίθουσα του Κεντρικού Δημαρχείου από τις 10:00 το πρωί έως και τις 14:30  τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

  Ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» καλεί όλους τους πολίτες να στηρίξουν αυτή τη διοργάνωση. Η παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων είναι απαραίτητη, διότι η αιμοδοσία είναι ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας που κάθε μέρα σώζει στην κυριολεξία τις ζωές των συνανθρώπων μας.

  Η εθελοντική αιμοδοσία είναι ένα έμπρακτο μήνυμα αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς αίματος όπου παρέχει απλόχερα την ζωή σε έναν συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη καθώς ταυτόχρονα προσφέρει και την ηθική ικανοποίηση στον αιμοδότη. Η αιμοδοσία διαρκεί λίγα λεπτά, είναι απόλυτα ασφαλής και αποτελεί ύψιστη πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ