Κυριακή 18.04.2021
More

  Έτοιμοι να ανοίξουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του ΟΚΠΑΠΑ

  Η επαναλειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών, σε καθημερινή βάση, για όλα τα παιδιά αποφασίστηκε με βάση την επεξεργασία των επιδημιολογικών δεδομένων.

  Την ερχόμενη Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να ανοίξουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, έπειτα από τηλεδιάσκεψη που είχαν η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, ο υφυπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος και ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) Δημήτρης Παπαστεργίου με την Ειδική Επιτροπή Λοιμωξιολόγων του Υπουργείου Υγείας.

  Για το επικείμενο άνοιγμα των βρεφονηπιακών σταθμών, δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ, Δ. Πάνου.

  «Αυτή τη στιγμή δεχόμαστε αιτήσεις για τα voucher. Η λειτουργία θα ξεκινήσει την Τρίτη κανονικά. Να σημειώσω ότι υπάρχει διαδικασία για voucher για δημοσίους υπαλλήλους. Τελική εικόνα θα έχουμε στο τέλος της επόμενης εβδομάδας. Σίγουρα, στην αρχή θα υπάρχει η φάση προσαρμογής, αλλά εμείς θα είμαστε έτοιμοι έχοντας κάνει όλες τις προβλεπόμενες απολυμάνσεις και λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Το ωράριο θα είναι πλήρες με τη χρήση μάσκας για τους μαθητές να είναι προαιρετική, ενώ για το προσωπικό υποχρεωτική.»

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Εγνατία Οδός

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ