Παρασκευή 07.05.2021
More

  Ευχαριστίες για τους τόνους τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης

  Οικογένειες και δομές ενισχύει η Μητρόπολη

  Η Μητρόπολη Ιωαννίνων ευχαριστεί τον φιλανθρωπικό οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο καθώς και ιδιωτικούς φορείς και πολίτες, οι οποίοι προσέφεραν τόνους τροφίμων και αναγκαίων αναλώσιμων ειδών για συνολικά πολλές εκατοντάδες οικογένειες, αλλά και κοινωνικές-φιλανθρωπικές δομές της πόλης των Ιωαννίνων.

  «Πρόκειται για μια σημαντική προσφορά στην τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων και τους εμπερίστατους συνανθρώπους μας, οι οποίοι, όχι μόνον αυτές τις ημέρες των εορτών αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, απέλαβαν και απολαμβάνουν την ευεργεσία της αγαπητικής προσφοράς των ως άνω οργανισμών και των συγκεκριμένων ευεργετών.

  Μαζί με όλους τους άλλους συνανθρώπους μας και τους οργανισμούς που προσφέρουν βοήθεια στην Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων, στα ιδρύματα και τις κοινωνικές-φιλανθρωπικές δομές της και σε κάθε εμπερίστατο άνθρωπο, τους ευχαριστούμε εγκαρδίως και ευχόμαστε υγεία, δύναμη, ευημερία και πλούσια την ευλογία του ενανθρωπήσαντος διά την ημετέραν σωτηρίαν Υιού και Λόγου του Θεού, του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού», καταλήγει η ανακοίνωση.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ