Τρίτη 02.03.2021
More

  ΦΟΔΣΑ και Σταθμοί Μεταφόρτωσης στο επίκεντρο

  Στη σύσκεψη των επικεφαλής των παρατάξεων που μετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο

  Θέματα που έχουν να κάνουν με τη διαχείριση των απορριμμάτων όπως ο Φορέας Διαχείρισης και η προώθηση των Σταθμών Μεταφόρτωσης, συζητήθηκαν στη σύσκεψη χτες το μεσημέρι των επικεφαλής των παρατάξεων που μετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο, βάσει και της απόφασης που είχε ληφθεί στην τελευταία συνεδρίαση του σώματος.

  Στη σύσκεψη μετείχαν ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, ο επικεφαλής της «Ενότητας Πολιτών» Θωμάς Μπέγκας, η επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα 2023» Τατιάνα Καλογιάννη, ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Πολίτες για την Ανατροπή» Λάζαρος Νάτσης, η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Όλυ Τσουμάνη, ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Τώρα» Άρης Μπαρτζώκας και οι τρεις αντιδήμαρχοι Γιώργος Αρλέτος, Βαγγέλης Πήχας και Βασίλης Βλέτσας που μετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΟΔΣΑ καθώς και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Παπαγεωργίου.

  Στη σύσκεψη συζητήθηκαν, όπως ανακοινώθηκε:

  «Θέματα που άπτονται της λειτουργίας και της σημασίας του Περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων καθώς και προβλήματα που έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα.

  Έγινε εκτενής συζήτηση για την λειτουργία των Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων καθώς και την μελέτη που έχει εκπονηθεί για την λειτουργία τους» χωρίς να γίνουν πάντως γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

  Σημειώνεται ακόμα, ότι τα ερωτήματα και οι προβληματισμοί θα κωδικοποιηθούν από την Δημοτική Αρχή και θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης με την Διοίκηση του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Ηπείρου.

   

  ΦΙΛΗΜΩΝ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ