Κυριακή 26.05.2024
More

  Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Κόνιτσας

  Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου ο Δήμος Κόνιτσας υποδέχτηκε τα Χριστούγεννα με μια ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα στην κεντρική πλατεία Κόνιτσας.

  Με τη συμμετοχή πολλών δημοτών και επισκεπτών φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο από τον Δήμαρχο Νικόλαο Εξάρχου, παρουσία του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Ανδρέα Παπασπύρου, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων. Τα μικρά παιδιά με ενθουσιασμό μέτρησαν αντίστροφα για τη φωταγώγηση, ενώ απολαύσαμε όλοι ξεχωριστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Κόνιτσας «Ελευθέριος Χ. Παγγές», τη Νεανική και Μικτή Χορωδία Ενηλίκων Δήμου Κόνιτσας.

  Παράλληλα, οι μαθητές των σχολείων και Σύλλογοι της Κόνιτσας πραγματοποίησαν εορταστικό Bazaar στον χώρο της πλατείας, το οποίο θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών.

  Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις 18:00 το Οικοτροφείο «Νόστος» της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης – Ε.Ψ.Ε.Π. καλεί μικρούς και μεγάλους να φωτίσουμε όλοι μαζί τον ουρανό με ιπτάμενα φαναράκια εν όψει των Χριστουγέννων και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ