Τρίτη 20.04.2021
More

  Γ. Αγγελοπούλου: «Η Πρέβεζα είναι μια πόλη με ανθρώπους που κρατάνε το παρελθόν τους με τιμή και υπερηφάνεια» (βίντεο)

  Αργά το μεσημέρι της Τρίτης ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της Προέδρου της Επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021» Γιάννας Αγγελοπούλου, στην Πρέβεζα

  Στις δηλώσεις του ο δήμαρχος Πρέβεζας υπογράμμισε πως στόχος της δημοτικής αρχής δεν είναι μόνο να αναδείξει τι έγινε το 1821 αλλά να γίνει ένα «πέρασμα» που θα ενώνει το χθες, το σήμερα και το αύριο.

  Από την πλευρά της η κα Αγγελοπούλου τόνισε:

  «Είμαι πολύ χαρούμενη και μετά την παραδοσιακή φιλοξενία όχι μόνο του δημάρχου αλλά και των φορέων και των πολιτών της Πρέβεζας. Μια περιοχή και μια πόλη που έχει ένα σφυγμό και ανθρώπους που κρατάνε το παρελθόν τους με τιμή και υπερηφάνεια. Αυτό δήμαρχε θα πρέπει να το συνεχίσεις, γιατί η δημοτική αρχή έχει να κάνει με αυτό. Να παραμείνει μια πόλη φιλόξενη με το παρελθόν της, μια πόλη όμως που με τη σωστή αγωνία για το μέλλον προετοιμάζεται.

  Οι προτάσεις που κάνατε είναι ουσιαστικά να διασώσετε όλον αυτόν τον πολιτισμό για τις επόμενες γενιές και ουσιαστικά να εξελίξετε την περιοχή για την παραγωγή και την ευημερία. Έχετε εξαιρετικές ιδέες και εμείς είμαστε στη διάθεσή σας. Είναι τιμή για εμάς να βλέπουμε το πώς η Ελλάδα εμφανίζεται με χίλιες διαφορετικές εικόνες. Εικόνες βέβαια που δείχνουν ότι αυτοί που έδωσαν τη ζωή τους όπως οι Σουλιώτισσες και ενέπνευσαν τους φιλέλληνες που ήρθαν να βοηθήσουν ή ξεσηκώσανε άλλους Έλληνες και ήρθαν να βοηθήσουν, αυτοί φτιάχνουν την ιστορία της χώρας. Ανεβάζουν το ηθικό του Έλληνα με όλα αυτά που έχει περάσει. Δημιουργούν αυτό το εθνικό αφήγημα που είναι κάτι για το οποίο πρέπει να αισθανόμαστε μεγάλη περηφάνια και προετοιμάζουμε το μέλλον με αυτοπεποίθηση και σιγουριά».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Εγνατία Οδός

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ