Κυριακή 25.07.2021
More

  Γ. Φλούδας: Ανοικτό το ενδεχόμενο διακομιδής κρουσμάτων εάν γεμίσουν οι ΜΕΘ της Αττικής

  Ο Γιώργος Φλούδας πρόεδρος των εργαζομένων του ΠΓΝΙ αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο της πανδημίας

  Η αύξηση των κρουσμάτων είναι μεγάλη, ενώ η Αττική ήδη δέχεται τεράστια πίεση. Ο κ. Φλούδας υποστήριξε ότι είναι πιθανόν στις επόμενες ημέρες, εάν καταληφθούν όλες οι κλίνες της Αττικής, να δοθούν περιστατικά και σε περιφερειακά νοσοκομεία, όπως και των Ιωαννίνων.

  Ο κ. Φλούδας υποστήριξε ότι έχει γίνει προετοιμασία στο νοσοκομείο και αναμένουν ιατρικό προσωπικό για τη στελέχωση των ΤΕΠ, ενώ στο τέλος του μήνα θα οργανωθούν τα επείγοντα περιστατικά. Αναφέρθηκε, επίσης, στα κοντέινερ που αναμένουν, ώστε να γίνεται η διαχείριση των περιστατικών.

  Ερωτηθείς για την κόπωση των εργαζομένων παραδέχτηκε ότι ο φόρτος εργασίας είναι μεγάλος και η κούραση των ανθρώπων αυτών είναι πραγματική, ενώ ερώτημα προκύπτει και για τις ευπαθείς ομάδες που έρχονται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

  Ανησυχία υπάρχει και για τις άλλες λοιμώξεις, καθώς έχουν κοινά χαρακτηριστικά με τον covid. «Χρειάζεται η λήψη μέτρων, ώστε να γίνεται η διαχείριση των περιστατικών με κοινά συμπτώματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

  Τέλος, κάλεσε τη διοίκηση να προχωρήσει άμεσα τις διαδικασίες για το διοικητικό συμβούλιο που δεν υπάρχει και αυτό δημιουργεί προβλήματα στην διαχείριση πολλών ζητημάτων ζωτικής σημασίας για το νοσοκομείο.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ