Δευτέρα 22.04.2024
More

  Γ. Στύλιος: 7 σχολικές μονάδες της Άρτας αποκτούν νέο εξοπλισμό

  Νέο υλικοτεχνικό εξοπλισμό σε συνολικά επτά σχολικές μονάδες του νομού Άρτας. Έπειτα από αίτημά που είχαν υποβάλει τα σχολεία με βάση τις ανάγκες τους, ενισχύθηκαν Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Άρτας με εξοπλισμό που αφορά: ένα Νηπιαγωγείο, δύο Δημοτικά Σχολεία, ένα Γυμνάσιο, ένα Λύκειο και το Ενιαίο Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Άρτας (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ).

  Στον εξοπλισμό που παραδόθηκε περιλαμβάνονται: 13 βιβλιοθήκες, 22 γραφεία διαφόρων τύπων, 4 έδρες διδασκαλίας, 11 πίνακες διαφόρων τύπων, 50 θρανία και 60 καθίσματα διαφόρων τύπων, 2 Παγκάκια, 40 καθίσματα ταπετσαρίας, 5 παιδαγωγικά παιχνίδια, 2 παιχνίδια μαθηματικής σκέψης, 3 παιχνίδια συσχετισμού και εξέλιξης, 4 χαρτοθήκες και 1 κασετίνα παιδαγωγικού υλικού.

  Συγκεκριμένα το παραπάνω υλικό διανεμήθηκε:

  i. στο 10ο Νηπιαγωγείο Άρτας

  ii. στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας και στο Δημοτικό Σχολείο Κομποτίου

  iii. στο Γυμνάσιο Παναγιάς Διασέλλου

  iv. στο Λύκειο Κομποτίου και στο Λύκειο Παναγιάς Διασέλλου

  v.  στο ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Άρτας

  Ο Βουλευτής Άρτας της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Στύλιος, δήλωσε για την παράδοση του υλικού: «Η ενίσχυση της παιδείας και η βελτίωση των σχολικών υποδομών του Νομού αποτελεί προτεραιότητα για μένα. Για αυτό και από την πρώτη στιγμή υποστήριξα το αίτημα των σχολείων της Άρτας προς την εταιρεία κτιριακές υποδομές. Η προσπάθεια για όλο και καλύτερα σχολεία δεν σταματά εδώ. Είναι μια μάχη διαρκής. Δίπλα στη νέα γενιά. Δίπλα στους πολίτες».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ