Σάββατο 25.05.2024
More

  Γ. Στύλιος: Κάνουμε την Άρτα κέντρο παραγωγής, εμπορίου, έρευνας και πολιτισμού

  Κεντρική Προεκλογική του Γ. Στύλιου

  Σε μια κατάμεστη από φίλους και υποστηρικτές του αίθουσα, ο Γιώργος Στύλιος πραγματοποίησε χθες το απόγευμα, Δευτέρα 15 Μαΐου, την Κεντρική Προεκλογική του ομιλία στην Αίθουσα Διώνη.

  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης, Περιφερειακοί  σύμβουλοι, Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι του Νομού Άρτας, Δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ, Αντιπρυτάνεις, Πανεπιστημιακοί, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ, οι Διοικητές των Νοσοκομείων Άρτας, Πρέβεζας και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Διευθυντές των Κέντρων Υγείας του Νομού, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών και παραγωγικών φορέων, στελέχη και φίλοι της ΝΔ.

  Στην ομιλία του ο κ. Στύλιος, αναφέρθηκε στο κυβερνητικό έργο της τετραετίας που ολοκληρώνεται, καθώς και στα διλλήματα των εκλογών της 21ης Μαΐου, χαρακτηρίζοντάς τες  ως «τις πιο σημαντικές εκλογές της Μεταπολίτευσης, καθώς οι  πολίτες καλούνται να αποφασίσουν ανάμεσα στην ισχυρή Ελλάδα της προόδου, της ανάπτυξης και  της παραγωγής  και  την Ελλάδα της οπισθοδρόμησης και της μιζέριας.

  Πρόσθεσε, μάλιστα, πως μπροστά στην κάλπη οι πολίτες θα κρίνουν ποιος είναι κατάλληλος να οδηγήσει τη χώρα μπροστά. Ο Γιώργος Στύλιος τόνισε  ότι η Νέα Δημοκρατία τήρησε τις υποσχέσεις που έδωσε στους πολίτες το 2019 και μάλιστα σε πολύ δύσκολες διεθνείς συνθήκες. Τονίζοντας ότι παρά τις αλλεπάλληλες παγκόσμιες κρίσεις  κατόρθωσε να οδηγήσει την Ελλάδα  στο μέλλον – και μάλιστα  ακόμα πιο ισχυρή.

  Μιλώντας για το έργο του στην Κυβέρνηση, σε δυο Υπουργεία, ο κ. Στύλιος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ανέλαβε την υλοποίηση δύο έργων ζωτικής σημασίας για τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό του κράτους. Το κτηματολόγιο στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης  και τον ψηφιακό φάκελο στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

  Τόσο από τις υπουργικές του θέσεις όσο και ως Βουλευτής Άρτας ο κ Στύλιος έκανε ουσιαστικό έργο για το Νομό με παρεμβάσεις σε όλους τους τομείς, από τα εγγειοβελτιωτικά και την οδοποιία μέχρι την Παιδεία, την Υγεία και  τον Πολιτισμό.

  Μιλώντας για έργο μετρήσιμο που βελτιώνει στην πράξη τη ζωή των πολιτών της Άρτας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων: στους 100 διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών, στην ίδρυση του 1ου Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ),  τα 41 έργα υποδομής, τους 200 νέους αγρότες, στην αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων της Σχολής Γεωπονίας, στα νέα ασθενοφόρα στα Κέντρα Υγείας του Νομού, στην προκήρυξη 19 θέσεων μόνιμων γιατρών στο Νοσοκομείο Άρτας.

  Κλείνοντας την ομιλία του, καταχειροκροτούμενος, ο Γιώργος Στύλιος, ζήτησε από τους συμπολίτες του να τον εμπιστευθούν, ανανεώνοντας το μεταξύ τους συμβόλαιο  εμπιστοσύνης.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ