Κυριακή 23.06.2024
More

  Γεμάτα ήταν τα Γιάννενα καθώς η πληρότητα άγγιξε το 100%

  Τα καταλύματα και τα ξενοδοχεία γέμισαν από κόσμο και η ικανοποίηση ήταν διάχυτη σε όλους καθώς τα έσοδα αυξήθηκαν κατακόρυφα.

  Εκατοντάδες ήταν αυτοί που βρέθηκαν την παραμονή των Χριστουγέννων στα Γιάννενα ενώ και την ημέρα των Χριστουγέννων δεκάδες βρέθηκαν στην πόλη και απόλαυσαν-παρά το κρύο- τις βόλτες σε δημοφιλής προορισμούς όπως το Κάστρο, το Νησί αλλά και το κέντρο της πόλης.

  Τα καταλύματα και τα ξενοδοχεία γέμισαν από κόσμο και η ικανοποίηση ήταν διάχυτη σε όλους καθώς τα έσοδα αυξήθηκαν κατακόρυφα.

  Τα καταστήματα εστίασης, τα εμπορικά, τα ζαχαροπλαστεία.. όλα γεμάτα από κόσμο που απόλαυσε την βόλτα του και το φαγητό του ενώ γεμάτα ήταν και τα μπαρ και τα εστιατόρια.

  Η εικόνα αυτή της γεμάτης πόλης θύμιζε άλλες εποχές προ πανδημίας ενώ ειδικά την παραμονή η κατάσταση στην πόλη θύμιζε ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι καθώς σε πολλές περιπτώσεις στήθηκαν «αίθρια».

  Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων Στάθης Σιούτης φανερά ικανοποιημένος για την πληρότητα μίλησε και για τις κρατήσεις των επόμενων ημερών που επίσης είναι σε υψηλό επίπεδο.

  «Πήγαμε πάρα πολύ καλά και όλα δείχνουν ότι τα Γιάννενα και ο νομός συνολικά είναι από τους αγαπημένους προορισμούς των επισκεπτών για τα Χριστούγεννα» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Σιούτης.

  Το αδιαχώρητο σε Ζαγόρι και Μέτσοβο

  Την ίδια ώρα το αδιαχώρητο έγινε και στο Μέτσοβο αλλά και στο Ζαγόρι καθώς γέμισαν από κόσμο τα χωριά και οι πλατείες. Οι εκδρομείς είχαν σύμμαχο τον καιρό και βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν την απόδρασή τους σε κοντινά χωριά για να απολαύσουν την βόλτα στο βουνό. Άλλωστε τόσο το Ζαγόρι όσο και το Μέτσοβο είναι δυο προορισμοί που είναι στους πιο δημοφιλείς και στους πιο αγαπημένους.

  Όλα τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα γέμισαν από κόσμο που απόλαυσε το τοπίο, έκανε βόλτες και φυσικά δοκίμασε τις τοπικές γαστρονομικές λιχουδιές.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ