Τρίτη 05.03.2024
More

  Γευστικό και γιορτινό πρωινό με τον Χρήστο Μπάρκα

  Η ΔΩΔΩΝΗ, κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ελλάδας, μαζί με τον Χρήστο Μπάρκα, θέλησε να αποχαιρετήσει το 2019, προσφέροντας το πιο γευστικό και εορταστικό πρωινό στην πόλη των Ιωαννίνων.

  Όσοι Γιαννιώτες και επισκέπτες βρέθηκαν στον πεζόδρομο Μελανίδη την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, από τις 12.00 έως τις 14:00, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το περίπτερο της ΔΩΔΩΝΗ και να απολαύσουν μοναδικές νοστιμιές με την γεύση του καλού από τον αγαπημένο Γιαννιώτη σεφ Χρήστο Μπάρκα, σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

  Στο πιο γιορτινό πρωινό της ΔΩΔΩΝΗ, οι επισκέπτες δοκιμάσαν παραδοσιακή γιαννιώτικη Κασόπιτα με chutney τομάτας και κρέμα τυριού από προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ, λαχταριστούς λουκουμάδες με την πολυβραβευμένη φέτα Π.Ο.Π. ΔΩΔΩΝΗ και ζεστή σοκολάτα ρόφημα φτιαγμένη από 100% ελληνικό γάλα ΔΩΔΩΝΗ.

  Μένοντας πιστή στην παραγωγή αγνών, αμιγώς ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων, η ΔΩΔΩΝΗ και ο Χρήστος ξεκίνησαν μία μοναδική συνεργασία, με γιαννιώτικο αέρα και χαρακτήρα, που παρουσιάζουν παραδοσιακές συνταγές με πρωτότυπους τρόπους που συνδυάζουν τη μαγειρική με τη δημιουργικότητα.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ