Κυριακή 25.02.2024
More

  ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΖΩΣΙΜΑΔΩΝ-Ζητά άμεσο εμβολιασμό εργαζομένων

  Τον άμεσο εμβολιασμό μερικών ακόμη εργαζομένων του ζητά το Γηροκομείο Ζωσιμάδων

  Τον άμεσο εμβολιασμό μερικών ακόμη εργαζομένων του ζητά το Γηροκομείο Ζωσιμάδων και ο Ζωγράφειος Οίκος Ευγηρίας από τον ΕΟΔΥ, ο οποίος τους παρέπεμψε όμως στη δήλωση ραντεβού μέσα από τη σχετική πλατφόρμα. Στη σχετική ανακοίνωση το Γηροκομείο ζητά από τον ΕΟΔΥ «να επανεκτιμήσει την σοβαρότητα του θέματος» αν και μόλις το 40% των εργαζομένων έχει εμβολιαστεί ενώ οι εμβολιασμοί στους υγειονομικούς είχαν ξεκινήσει κατά προτεραιότητα πριν αρκετές εβδομάδες.

  Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

  «Στο «Γηροκομείο Ζωσιμάδων Ιωαννίνων» καθώς και στο παράρτημα «Ζωγράφειος Οίκος Ευγηρίας» έχει εμβολιαστεί από τον ΕΟΔΥ το 97% των ηλικιωμένων και το 40% περίπου των εργαζομένων.

  Πρόσφατα, μερικοί ακόμη εργαζόμενοι, που έρχονται σε καθημερινή επαφή με τους ηλικιωμένους μας, αφού ξεπέρασαν τις όποιες εύλογες φοβίες και αμφιβολίες, εκδήλωσαν την επιθυμία να εμβολιαστούν. Έτσι, απευθυνθήκαμε εκ νέου στον ΕΟΔΥ προκειμένου να προγραμματιστεί ο άμεσος εμβολιασμός αυτών.

  Όμως, δυστυχώς η απάντηση από τον ΕΟΔΥ ήταν πως δεν γίνεται άμεσα και ότι θα πρέπει να γραφτούν για προγραμματισμό, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που τηρεί ο οργανισμός για το σκοπό αυτό. Επειδή, αυτό θα καθυστερήσει πάρα πολύ τον εμβολιασμό τους, με απρόβλεπτες για τους ηλικιωμένους μας επιπτώσεις, καταγγέλλουμε την στάση αυτή του ΕΟΔΥ και παρακαλούμε αφού πρώτα επανεκτιμήσει την σοβαρότητα του θέματος να προβεί στον άμεσο εμβολιασμό των εργαζομένων μας».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ