Τρίτη 15.06.2021
More

  Γλίτωσαν από τη φρίκη της Σομαλίας και σκοτώθηκαν στο Τέροβο

  Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε τρεις πρόσφυγες από τη Σομαλία, που αναζήτησαν καλύτερη τύχη στην Ευρώπη, φεύγοντας από τη χώρα τους που σπαράσσεται από τις εμφύλιες συγκρούσεις την τελευταία 15ετία.

  Το Ι.Χ που οδηγούσε ο ένας εκ των τριών προσφύγων από τη Σομαλία, και το οποίο κινούνταν στην Ιόνια Οδό, με κατεύθυνση προς τα Ιωάννινα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέφυγε της πορείας του και ανετράπη, στο 175ο χλμ του αυτοκινητόδρομου, κοντά στο Τέροβο. Επί τόπου σκοτώθηκε ο ένας εκ των τριών επιβατών του οχήματος, ενώ οι άλλοι δύο διακομίστηκαν σε κρίσιμη κατάσταση στο ΠΓΝΙ.

  Λίγη ώρα αργότερα όμως εξέπνευσε και ο δεύτερος επιβάτης, ενώ ο τρίτος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΠΓΝΙ. Το ρεύμα ανόδου προς τα Ιωάννινα της Ιόνιας Οδού έκλεισε για μία περίπου ώρα προκειμένου να απεγκλωβιστούν ο νεκρός και οι δύο τραυματίες αρχικά και να γίνει ο καθαρισμός του οδοστρώματος, ενώ στη συνέχεια η κυκλοφορία διεξαγόταν για δύο ώρες από τη μία λωρίδα κυκλοφορίας, ώστε να συλλεχθούν τα στοιχεία της προανάκρισης από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων της Ιόνιας Οδού. Το Ι.Χ στο οποίο επέβαιναν τα τρία άτομα, ανήκει σε εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων.

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ