Τρίτη 13.04.2021
More

  Συνάντηση για τις χωροταξικές και πολεοδομικές εκκρεμότητες του λεκανοπεδίου

  Συνάντηση με εκπροσώπους Φορέων και κατοίκους του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων, για πολεοδομικά θέματα, είχε ο Σταύρος Καλογιάννης.

  Ειδικότερα συναντήθηκε με τον Πρόεδρο, Στ. Παπιγκιώτη και τον Γενικό Γραμματέα, Γ. Γεωργίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Οικισμού Ολυμπιάδας και με κατοίκους των Κάτω Μαρμάρων.

  Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν τις μεγάλες χωροταξικές και πολεοδομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν στο λεκανοπέδιο, τις χρήσεις γης, καθώς και προβλήματα που δημιουργούνται από την περιφερειακή οδό της πόλης των Ιωαννίνων.

  Οι εκπρόσωποι του συλλόγου δήλωσαν απογοητευμένοι από την επί σειρά ετών απραξία των αρμοδίων για τα εν λόγω ζητήματα, και ενημέρωσαν τον κ. Καλογιάννη για την αλληλογραφία τους με τον Δήμο Ιωαννιτών και με την Περιφέρεια Ηπείρου, επί των συγκεκριμένων θεμάτων.

  Ο Σταύρος Καλογιάννης αναφέρθηκε αναλυτικά στην υφιστάμενη κατάσταση, στις σοβαρές οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις που συνεπάγεται για τους συμπολίτες μας η απραξία και τους ενημέρωσε για τις απόψεις του επί αυτών των θεμάτων.

  Τους ενημέρωσε δε ότι τις επόμενες ημέρες προτίθεται να δώσει συνέντευξη τύπου, καταθέτοντας συγκεκριμένη πρόταση για τον ενιαίο χωροταξικό και περιβαλλοντικό σχεδιασμό του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων.

  Εγνατία Οδός

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ