Πέμπτη 13.06.2024
More

  Η χαμένη ευκαιρία της Ιόνιας Οδού και η αναβάθμιση του δρόμου Ιωάννινα – Καλπάκι

  Στα χωριά του Πωγωνίου μέλη της παράταξης Ορίζοντες Ηπείρου

  Σε ένα οδοιπορικό στα χωριά του Πωγωνίου προχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης Ορίζοντες Ηπείρου, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης.

  Τα μέλη της παράταξης περπάτησαν την περιοχή, στην οποία διεκδικούν την εκλογή τους, κατέγραψαν προβλήματα, συνομίλησαν με κατοίκους και πρότειναν λύσεις.

  Σε αυτό το πλαίσιο ο κ, Ριζόπουλος συνοδευόμενος από τους Σπύρο Υφαντή, Μάγδα Χαϊδού, Σπύρο Αθανασίου και Έλενα Σταύρου, που εκλέγονται στην Π.Ε. Ιωαννίνων, βρέθηκαν στο παρατηρητήριο των πυροσβεστών που επιβλέπει την κοιλάδα του Καλαμά.

  Οι υποψήφιοι έδωσαν μια εικόνα στον επικεφαλής της παράταξης, για την χαμένη ευκαιρία της Ιόνιας Οδού κατέγραψαν τα προβλήματα και έθεσαν το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα εργαστούν ούτως ώστε να δώσουν λύσεις.

  Κεντρικό θέμα της ατζέντας είναι η αναβάθμιση του οδικού άξονα Ιωάννινα – Καλπάκι. Ο Σπ. Ριζόπουλος αναφέρει πως δεν θα μείνει σε ευχολόγια αναμένοντας την υλοποίηση του οδικού άξονα Ιωάννινα – Κακκαβιά.

  Όπως τονίζει χαρακτηριστικά, εκτιμάει ότι το έργο έχει βαλτώσει. Ωστόσο, στην περίπτωση που μετά τις εκλογές αναλάβει την ευθύνη της Περιφέρειας Ηπείρου, θα θέσει σε άμεση προτεραιότητα το δρόμο Ιωάννινα – Καλπάκι, εστιάζοντας σε πραγματικές και ουσιαστικές λύσεις και όχι περιμένοντας να λυθούν τα προβλήματα από μόνα τους από την Αθήνα και την Περιφέρεια απλό θεατή. Στα σχέδια της αναβάθμισης του άξονα Ιωάννινα – Καλπάκι περιλαμβάνεται διαπλάτυνση του δρόμου, δημιουργία χώρου στάθμευσης και άλλες παρεμβάσεις.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ