Κυριακή 26.05.2024
More

  Η Διοίκηση του ΠΓΝΙ ευχαριστεί τη Βουλή

  Η Διοίκηση του ΠΓΝΙ ευχαριστεί τη Βουλή για την έκτακτη αρωγή ύψους 297.600 ευρώ για την ενίσχυση του εξοπλισμού του Βρογχοσκοπικού Εργαστηρίου της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΠΓΝΙ.

  Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

  Η Διοίκηση του ΠΓΝΙ είναι στην ευχάριστη θέση να υποδεχθεί σήμερα την έκτακτη αρωγή της Βουλής των Ελλήνων ύψους 297.600 ευρώ για την ενίσχυση του εξοπλισμού του Βρογχοσκοπικού Εργαστηρίου της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΠΓΝΙ.

  Με την ενίσχυση αυτή θα αποκτηθεί ένα νέο πλήρες σύστημα ενδοσκοπικής υπερηχογραφίας (EBUS), ένα βιντεοβρογχοσκόπιο επεμβατικού τύπου και ένα πλήρες σύστημα καθαρισμού και αποθήκευσης βρογχοσκοπίων. Με την απόκτηση του συγκεκριμένου εξοπλισμού θα επιτευχθεί σημαντική ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και θα ενισχυθεί η κλινική και ερευνητική δραστηριότητα της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων που καλύπτει την ευρύτερη περιοχή της Βορειοδυτικής Ελλάδας, καθώς θα δοθεί η δυνατότητα ανάπτυξης νέων επεμβατικών διαγνωστικών τεχνικών και πρωτοκόλλων θεραπείας σε ασθενείς με σύνθετες παθήσεις του αναπνευστικού, με ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση ασθενών με καρκίνο του πνεύμονα.

  Η Διοίκηση του ΠΓΝΙ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τη Βουλή των Ελλήνων και τον Πρόεδρό της κ. Κωνσταντίνο Τασούλα για την πολύτιμη προσφορά τους προς το Νοσοκομείο μας.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ