Παρασκευή 12.04.2024
More

  Η «Δωδώνη» συμμετείχε στην Έκθεση Anuga 2023

  Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της «Δωδώνης» στη διεθνή έκθεση τροφίμων Anuga, που διεξήχθη από τις 7 έως τις 11 Οκτωβρίου στην Κολωνία της Γερμανίας.

  Στο πλαίσιο της συμμετοχής της, η εταιρεία παρουσίασε το ανανεωμένο χαρτοφυλάκιο της, το οποίο αποτελείται από προϊόντα που εμπλουτίζουν τη γκάμα της και ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών.

  Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε η σειρά φυτικών επιδορπίων “ΔΩΔΩΝΗ Plant’d,” η οποία αποτελείται από τα φυτικά επιδόρπια με βάση τη βρώμη και είναι διαθέσιμα σε τέσσερις διαφορετικές γεύσεις, καθώς και το “ΔΩΔΩΝΗ Plant’d Greek White”, ένα φυτικό αναπλήρωμα τυριού που παρασκευάζεται στην νέα, σύγχρονη μονάδα παραγωγής της εταιρείας στα Ιωάννινα, αντικατοπτρίζοντας μια σημαντική επέκταση του portfolio της εταιρείας και αποδεικνύοντας παράλληλα την αφοσίωση της στην υγιεινή διατροφή και τις vegan επιλογές.

  Τέλος, η εταιρεία εστίασε και στα ΔΩΔΩΝΗ Heavenly Cheese Thins, τα πρώτα ψημένα snack από Φέτα και Χαλούμι, τα οποία είναι διαθέσιμα σε τέσσερις διαφορετικές γεύσεις και συνδυάζουν την παράδοση με την καινοτομία, προσφέροντας στους καταναλωτές εντυπωσιακή ποικιλία και γευστική απόλαυση.

  Παράλληλα, στελέχη της «Δωδώνης» συναντήθηκαν με διανομείς και μεγάλους retailers από όλον τον κόσμο, με στόχο την ανάπτυξη της εξωστρέφειας σε νέες χώρες και ακόμη περισσότερα σημεία πώλησης.

  Σημειώνεται ακόμα στην ανακοίνωση ότι το ποσοστό εξαγωγών της «Δωδώνης» μέσα στο 2023 έχει αυξηθεί κοντά στο 50% επί των συνολικών πωλήσεων, καθώς φέτος τα προϊόντάς απέκτησαν παρουσία σε τρεις ακόμη νέες αγορές, με αποτέλεσμα η εταιρεία να εξάγει Φέτα, γιαούρτι, χαλούμι και vegan  προϊόντα σε περισσότερες από 50 χώρες και στις 5 ηπείρους, έχοντας ήδη συνεργασία με τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ του εξωτερικού.

  Ο Βασίλης Βροχίδης, Διευθυντής Εξαγωγών της «Δωδώνης» δήλωσε:« H παρουσία μας στη φετινή έκθεση, επιβεβαιώνει το διαρκές ενδιαφέρον των διεθνών καταναλωτών και πελατών για ποιοτικά Ελληνικά προϊόντα. Ως πρεσβευτές της ελληνικής γεύσης και διατροφής στο εξωτερικό, είμαστε περήφανοι που ικανοποιούμε αυτό το ενδιαφέρον και που τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ ταξιδεύουν πλέον σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, στις 5 ηπείρους. Η συμμετοχή μας στην Έκθεση Anuga, μας βοηθά να παρουσιάσουμε τα αυθεντικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ σε ένα ακόμη μεγαλύτερο διεθνές κοινό και ενισχύει περαιτέρω τη θέση μας ως ηγέτη στα ελληνικά, ποιοτικά προϊόντα, με την άριστη ποιότητα και την αυθεντική γεύση της ΔΩΔΩΝΗ».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ