Παρασκευή 14.06.2024
More

  Η Δώρα Αυγέρη σε Παραμυθιά και Ηγουμενίτσα

  Την Παραμυθιά επισκέφθηκε την Μ. Πέμπτη η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δώρα Αυγέρη.

  Μετά την επίσκεψή της στο Μνημείο της εκτέλεσης των 49 Προκρίτων, έγινε δεκτή από τον Δήμαρχο, Αθανάσιο Ντάνη, συνοδευόμενη από μέλη της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας και τον επικεφαλής της ΟΜ Σουλίου.

  Κατά τη συνάντησή τους συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία, την οργάνωση και την παροχή Υπηρεσιών του Δήμου προς τους δημότες του αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα των κατοίκων του Δήμου Σουλίου.

  Στην Ηγουμενίτσα, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας, Παναγιώτη Νταή, συνοδευόμενη από Μέλη της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας.

  Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα θέματα των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης, την κατάργηση των Νομικών Προσώπων των Δήμων και την αρμοδιότητα εφαρμογής από τους Δήμους του Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων εντός και πλησίον δασικών εκτάσεων.

  Έγινε, επίσης, εκτενής αναφορά στη σύνδεση της Ηγουμενίτσας με την Πρέβεζα και την κατάσταση του οδικού δικτύου, αλλά και τον οδικό άξονα Ηγουμενίτσας με Μαυρομάτι, σε συνδυασμό με την περιφερειακή οδό της πόλης της Ηγουμενίτσας, καθώς και στα πολύ σοβαρά για την πόλη και τους κατοίκους θέματα που έχουν προκύψει με την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ