Παρασκευή 09.12.2022
More

  Η νέα χρονιά ξεκίνησε με βραβεύσεις για τη «Δωδώνη»

  Νέες σημαντικές διακρίσεις για το Ηπειρώτικο στραγγιστό 2% και για το Κατσικίσιο γιαούρτι

  Η νέα χρονιά έφερε μαζί της και νέες διακρίσεις για τη Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, η οποία στο πλαίσιο των Healthy Diet Awards 2021 είχε δύο σημαντικές βραβεύσεις, Silver και Bronze, «αποδεικνύοντας την έμφαση που δίνει η εταιρεία για περισσότερο από μισό αιώνα, στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, προάγοντας παράλληλα και την ισορροπημένη διατροφή», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

  Ειδικότερα, στην κατηγορία Light Product- Dairy το «Δωδώνη Ηπειρώτικο Στραγγιστό 2%» απέσπασε Silver βραβείο, την υψηλότερη διάκριση της συγκεκριμένης κατηγορίας. Το συγκεκριμένο γιαούρτι, αποτελεί ένα προϊόν με υψηλή θρεπτική αξία, πλούσια γεύση και εξαιρετική υφή καθώς στραγγίζεται με απαράμιλλο μεράκι και παράγεται από 100% ηπειρώτικο φρέσκο γάλα, από 60 επιλεγμένες φάρμες της Ηπείρου.

  Παράλληλα, ξεχώρισε και το νέο Κατσικίσιο γιαούρτι Δωδώνη, το οποίο αποτελεί το μοναδικό προϊόν που διακρίθηκε στην κατηγορία Dairy Products, αποσπώντας Bronze βραβείο.

  Τα βραβεία Ηealthy Diet Awards διοργανώνονται για 2η συνεχόμενη χρονιά από την εταιρία Boussias Communications με στόχο να επιβραβεύσουν την αριστεία και την καινοτομία, στα προϊόντα των εταιρειών που προάγουν την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή.

  Η Marketing Manager της «Δωδώνης», Βίκυ Παπουτσάκη, δήλωσε σχετικά: «Στην οικογένεια της ΔΩΔΩΝΗ είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η αυθεντική ελληνική γεύση και ποιότητα των προϊόντων μας συνεχίζουν και διακρίνονται τόσο για την γεύση τους όσο και για την σημαντική διατροφική τους αξία. Η αναγνώριση της προσήλωσης μας στη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας, μας δίνει περαιτέρω κίνητρο να συνεχίσουμε να διαθέτουμε προϊόντα τα οποία ανταποκρίνονται στις σύγχρονες τάσεις και ανάγκες, ενώ κατακτούν επάξια την εμπιστοσύνη και αγάπη του καταναλωτικού κοινού.»

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ