Τρίτη 07.02.2023
More

  Ισχυρό το αποτύπωμα του ΕΣΠΑ στην πόλη

  Με μία επίσκεψη – περιοδεία σε έργα που είτε ολοκληρώθηκαν είτε εξελίσσονται με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ ολοκλήρωσε τη διήμερη παρουσία του στα Γιάννενα ο Γενικός Γραμματέας Ανάπτυξης και ΕΣΠΑ Δημ. Σκάλκος.

  Η περιοδεία έπειτα από μία συνάντηση που είχε στο διοικητήριο της Περιφέρειας με τον Αλ. Καχριμάνη και τα στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής ξεκίνησε από τον κυκλικό κόμβο στο Δικαστικό Μέγαρο, συνεχίστηκε στο νηπιαγωγείο στους πρώην Στρατιωτικούς Φούρνους και τρίτος «σταθμός» ήταν τα Οθωμανικά Λουτρά εντός του Κάστρου.

  Λίγο πριν την αναχώρησή του από τα Γιάννενα ο κ. Σκάλκος βρέθηκε στην οδό Νιάρχου, συνοδευόμενος από τον Αλ. Καχριμάνη ο οποίος είχε την ευκαιρία και να παρουσιάσει το υπό εξέλιξη έργο αλλά και την περιοχή στην οποία έχει χωροθετηθεί το Πάρκο Υψηλής Τεχνολογίας και Έρευνας.

  Ο κ. Σκάλκος στις δηλώσεις του εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι και τα παραπάνω έργα που είτε ολοκληρώθηκαν είτε εξελίσσονται αλλά και αυτά που θα σχεδιαστούν και θα χρηματοδοτηθούν από το νέο ΕΣΠΑ, θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των πολιτών.

  «Δεν περιμέναμε την επίσκεψη για να μάθουμε την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από την Διαχειριστική Αρχή και τους τοπικούς φορείς. Είναι όμως πάντα σημαντικό να έχουμε οπτική επαφή και καλύτερη αντίληψη για τα έργα που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ», ανέφερε ο κ. Σκάλκος.

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ