Τετάρτη 03.06.2020
More

  Κ. Καμπουράκης: «Πιθανό σενάριο η περικοπή ύλης των πανελληνίων»

  Για την έναρξη των ηλεκτρονικών αιτήσεων για τη συμμετοχή στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις, που θα διαρκέσουν έως τις 9 Απριλίου, μίλησε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης, Κ. Καμπουράκης. 

  «Μέχρι 9 Απριλίου θα γίνονται οι αιτήσεις στα Λύκεια για τις πανελλαδικές εξετάσεις και μόνο ηλεκτρονικά. Οι αιτήσεις αφορούν και τους μαθητές που θα εξεταστούν γραπτά και εκείνους που θα δώσουν προφορικά. Η υπουργός καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να γίνουν οι Πανελλαδικές. Ένα πιθανό σενάριο είναι να γίνει περικοπή της ύλης για να δώσουν τα παιδιά πανελλαδικές. Το 1988 έγιναν οι πανελλαδικές τον Ιούλιο εξαιτίας απεργίας εκπαιδευτικών, οπότε είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα».

  Μαθήματα τηλεδιδασκαλίας μέσω τηλεόρασης

  «Πράγματι σήμερα το δεύτερο κανάλι της ΕΡΤ ξεκίνησε μαθήματα τηλεδιδασκαλίας για τις τρεις τελευταίες τάξεις του Δημοτικού. Δϊνεται ευκαιρία στους μικρούς μαθητές να μην χάσουν επαφή με την εκπαίδευση και τη μάθηση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καμπουράκης.

   

  Μένουμε Σπίτι

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Ο Ι. Βιτάλης για τις ελληνοποιήσεις προϊόντων

  Δήλωση του κ. Ιωάννη Βιτάλη Προέδρου Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας Αντιπροέδρου ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.

  Με μικρές αλλαγές «πεζοδρόμηση» της παραλιμνίου ως το τέλος Ιουνίου

  Μέχρι το τέλος Ιουνίου θα συνεχιστεί η «πεζοδρόμηση» στην παραλίμνια περιοχή, καθώς το μέτρο έχει αγκαλιαστεί από την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.

  Δωρεά υφασμάτινων μασκών από την Τράπεζα Ηπείρου στον ΟΚΠΑΠΑ

  Ο πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α., Δ. Πάνου, παρέλαβε σήμερα από τα γραφεία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου υφασμάτινες μάσκες προστασίας για το προσωπικό των δομών του

  Στις 15 Ιουνίου ανοίγουν τα γυμναστήρια – Τι ισχύει για κατασκηνώσεις και εστιατόρια

  Την άρση των μέτρων σε συγκεκριμένους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης.

  Επί ποδός η Τροχαία με αυξημένα μέτρα για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

  Επί ποδός θα είναι η Τροχαία για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, καθώς αναμένεται αυξημένη κίνηση εκδρομέων.

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.