Πέμπτη 21.01.2021
More

  Και άλλα κρούσματα στο στρατόπεδο Περάματος

  Σε συναγερμό το στρατόπεδο Κατσιμήτρου

  Παρατείνεται μέχρι νεωτέρας, η κατάσταση συναγερμού στο στρατόπεδο Κατσιμήτρου στο Πέραμα, μετά την αναμενόμενη επιβεβαίωση και άλλων κρουσμάτων κορωνοϊού τη Δευτέρα.

  Κλιμάκια των Κινητών Ομάδων του ΕΟΔΥ όπως είχε προγραμματιστεί σε συνεργασία με την περιφέρεια Ηπείρου από την προηγούμενη εβδομάδα και τον εντοπισμό των πρώτων κρουσμάτων, διενήργησαν χθες νέα τεστ ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού από τα οποία προέκυψε ένας αριθμός 15-20 θετικών.

  Ο αριθμός των νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων δεν είχε επισημοποιηθεί από καμία πηγή, ούτε από τον ΕΟΔΥ, ούτε από την περιφέρεια Ηπείρου, που είχε κάνει τις ανακοινώσεις την Παρασκευή, αλλά ούτε και από το ΓΕΣ και την 8η Ταξιαρχία.

  Πληροφορίες όμως ανέφεραν, ότι τα θετικά ήταν παραπάνω από 15, αλλά όχι πολλά περισσότερα, σε ένα σύνολο 250 περίπου τεστ, που είχαν προγραμματιστεί ως επαναληπτικά στους νεοσύλλεκτους στις τάξεις των οποίων εντοπίστηκαν τα 25 θετικά την περασμένη Πέμπτη, αλλά και σε άλλους που υπηρετούν αρκετό καιρό τη θητεία τους στο Πέραμα.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ