Κυριακή 23.06.2024
More

  Και επίσημα υποψήφιος στην Περιφέρεια ο Στεφ. Ζούμπας

  Με την επίσημη ανακοίνωση από το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, ο Στέφανος Ζούμπας πήρε και τυπικά το «χρίσμα» με την υποστήριξη του κόμματος να είναι επικεφαλής της νέας παράταξης και υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου.

  Ο κ. Ζούμπας στην πρώτη του δήλωση μετά την επισημοποίηση της υποψηφιότητας αναφέρει:

  «Η επιλογή που έγινε από το ΠΑΣΟΚ στο πρόσωπό μου, αποτελεί για εμένα μια μεγάλη ευθύνη αλλά ταυτόχρονα και μια μεγάλη πρόκληση. Τεράστιο χρέος μου είναι να συγκροτήσουμε μια αξιόμαχη παράταξη που θα καταθέσει ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την  Ήπειρο. Η πρόκληση είναι να δουλέψουμε με συνέπεια και στρατηγικό σχεδιασμό ώστε ο τόπος μας να πάρει την θέση που του αξίζει στο χάρτη της χώρας και των Βαλκανίων. Θα πορευτώ ως ίσος μεταξύ ίσων.

  Με άξιους και  ικανούς συνεργάτες που θα παρουσιάσουμε το επόμενο διάστημα και με προτάσεις. Με ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν. Η περιφέρειά μας βιώνει την απόλυτη στασιμότητα. Αποσπασματικές παρεμβάσεις χωρίς πρόγραμμα. Αποσπασματικά έργα χωρίς σχέδια.

  Απέναντι σε αυτά θα αντιτάξουμε την συνεργασία, την διαβούλευση, τον στρατηγικό σχεδιασμό. Τα επόμενα πέντε χρόνια είναι πολλά για να πάνε χαμένα. Ξεκινούμε.

  Με τη βεβαιότητα ότι τον Οκτώβριο η Ήπειρος θα κάνει την μεγάλη αλλαγή».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ