Τετάρτη 07.12.2022
More

  Και η κόντρα συνεχίζεται…

  Με ανακοίνωση της παράταξης Καλογιάννη, συνεχίζεται η κόντρα που ξέσπασε κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. 

  Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

  «Χθες, στο δελτίο τύπου της παράταξής μας, δηλώσαμε τις θέσεις μας για την παραγωγή ωφέλιμου έργου από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, προς όφελος του Δήμου και των συνδημοτών μας.

  Θίξαμε και τεκμηριώσαμε την προχειρότητα με την οποία διαχειρίζεται η Δημοτική Αρχή τα θέματα τόσο της καθημερινότητας όσο, κυρίως, της αναπτυξιακής πορείας του Δήμου και αναζητήσαμε ευθύνες από τους διοικούντες.

  Απάντηση στους χαρακτηρισμούς

  Κατηγορηθήκαμε για ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ, ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ και ΑΣΤΟΧΗ επίθεση. Απαντούμε:

  · ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ; Δεν γνωρίζαμε ότι πρέπει να ενημερώνουμε, εκ των προτέρων, τη

  Δημοτική Αρχή για κάθε εισήγησή μας.

  · ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ; Τι περισσότερο θα έπρεπε να συμβεί για να προκληθούμε, όταν επί σειρά συνεδριάσεων, για 4 σχεδόν μήνες, εισάγονται κατ’ επανάληψη τα ίδια θέματα, με σοβαρές ελλείψεις, με διαφορετικούς προϋπολογισμούς και φυσικό αντικείμενο κάθε φορά, χωρίς να συνοδεύονται από τις απαραίτητες εγκρίσεις και αδειοδοτήσεις των αρμόδιων φορέων. Ενδεικτικά, και μόνο αναφέρουμε τους κυκλικούς κόμβους και τους φωτεινούς σηματοδότες.

  · ΑΣΤΟΧΗ; Δεν αντιλαμβάνεται η Δημοτική Αρχή, ότι η παράταξή μας υπερψηφίζοντας τα θέματα που εισάγονται, με απίστευτη προχειρότητα, στα συμβούλια, έχει στόχο να της δώσει χρόνο, ώστε να κάνει, επιτέλους, βήματα μπροστά, καλύπτοντας, με αυτόν τον τρόπο, τις ανεπάρκειες στελεχών της σύμπραξης που διοικεί το Δήμο;

  Επίσης, κάποιοι, που αρέσκονται να διαστρέφουν την αλήθεια, παρέσυραν τον Δήμαρχο να υιοθετήσει την έκφραση «αργυρώνητους», την οποία, όμως, ποτέ δεν ανέφερε η Τατιάνα Καλογιάννη, γιατί ούτε την πιστεύουμε ούτε ανήκει στο φρασεολόγιο της παράταξής μας.

  Απάντηση σε Ελισάφ

  Κλείνοντας και απαντώντας στον Δήμαρχο για τα περί «Ρουβίκωνα», τονίζουμε ότι οι θέσεις της Τατιάνας Καλογιάννη είναι απολύτως τεκμηριωμένες και λαμβάνονται με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Δήμου, όπως διαπιστώνει κάθε καλοπροαίρετος που παρακολουθεί τη δραστηριότητά της, εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ