Τετάρτη 29.05.2024
More

  Κάλεσμα συμπαράστασης στον παλαιστινιακό λαό

  Κάλεσμα συμπαράστασης στον παλαιστινιακό λαό που διεκδικεί το δικαίωμά του στην ελευθερία και ανεξαρτησία της χώρας του, απευθύνουν στο γιαννιώτικο λαό, τα μέλη της Επιτροπής Αλληλεγγύης στον αγώνα για την Παλαιστίνη στα Ιωάννινα.

  Οι δραματικές στιγμές στη Λωρίδα της Γάζας όπως και εκείνες που προηγήθηκαν στα ισραηλινά εδάφη το περασμένο Σάββατο με την εισβολή ενόπλων της Χαμάς έχουν στοιχειώσει ολόκληρο τον πλανήτη που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις από το μέτωπο του πολέμου με την προσοχή να είναι στραμμένη στο ενδεχόμενο της χερσαίας εισβολής του Ισραήλ στην Λωρίδα της Γάζας. Για μία εθνοκάθαρση του Παλαιστινιακού λαού έκανε λόγο ο Εσάμ Αλαντάσι, εκπρόσωπος της Παλαιστινιακής κοινότητας των Ιωαννίνων σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν τα μέλη της Επιτροπής, καλώντας τους Έλληνες να εκφράσουν όπως τόσες φορές στο παρελθόν την υποστήριξή τους στο λαό της Παλαιστίνης και στο δικαίωμά του για αυτοδιάθεση και ανεξαρτησία.

  Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν στη συνέντευξη Τύπου και τα μέλη της Επιτροπής Δημ. Αργυρός, Μαρία Παπουτσή και Σπύρος Σταχούλης, απευθύνοντας κάλεσμα στην πορεία διαμαρτυρίας που έγινε χθες το απόγευμα και στην ανοιχτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ