Πέμπτη 26.05.2022
More

  Καμπάνια ενημέρωσης για το έργο του Ερυθρού Σταυρού

  Καμπάνια ενημέρωσης για το έργο και τις δράσεις του με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού

  Το Σάββατο 8 Μαΐου, μια ξεχωριστή μέρα, ως η Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου, το Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, διοργάνωσε καμπάνια ενημέρωσης για το έργο και τις δράσεις του, στην παραλίμνια περιοχή της πόλης.

  Εθελοντές και μέλη του Δ.Σ. παρευρέθηκαν, ενημερώνοντας τους περαστικούς για το είδος της ανθρωπιστικής βοήθειας που παρέχεται, ενώ έντονο υπήρξε το ενδιαφέρον, κυρίως από νέους ανθρώπους. Εκτός από έντυπο υλικό, προβλήθηκε σειρά από βιντεοπαρουσιάσεις από διάφορες δράσεις του Ερυθρού Σταυρού ανά την Ελλάδα και στα Ιωάννινα. Πολύ ελκυστικά σχόλια απέσπασε και το χορευτικό-βίντεο που ετοίμασε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στους ρυθμούς του τραγουδιού «Jerusalema», στέλνοντας με αυτό τον τρόπο μήνυμα στήριξης στον κόσμο που περνάει δύσκολα λόγω της πανδημίας.

  Το Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων, επίσης, έπειτα από αίτημα του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου, ανέλαβε την υγειονομική κάλυψη του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Στίβου Ανδρών – Γυναικών, που έλαβε χώρα στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων στις 5 και 6 Μαΐου. Οι Εθελοντές ανέλαβαν τη θερμομέτρηση όλων των εισερχόμενων στο στάδιο, καθώς και την παροχή πρώτων βοηθειών στον αγωνιστικό χώρο. Για τη διεξαγωγή των αγώνων τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ