Πέμπτη 13.06.2024
More

  Καταγγέλλει ερασιτεχνισμό και αδυναμία κατανόησης

  Ανταπάντηση στη δημ. αρχή για το έργο του οδοφωτισμού από την Τατ. Καλογιάννη

  Επιμένει η Τατ. Καλογιάννη σε όσα ανέφερε και παρουσίασε την Τρίτη σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για το έργο του οδοφωτισμού, να βάλλει σε βάρος της δημ. αρχής, αυτή τη φορά ανταπαντώντας στην ανακοίνωση του δήμου.

  Αργά το απόγευμα της Τετάρτης η παράταξη «Ιωάννινα 2023» με ανακοίνωσή της, απάντησε στην προηγούμενη ανακοίνωση του δήμου Ιωαννιτών, που κατέτεινε στην παρουσίαση διαφορετικών θέσεων της κας Καλογιάννη τα διάστημα που ήταν αντιπεριφερειάρχης σε σχέση με τη σημερινή της ιδιότητα στον δήμο Ιωαννιτών. Η κα Καλογιάννη στην ανταπάντησή της, αφού τονίζει πως η δημ. αρχή βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο να διαφημίσει το έργο της ως αντιπεριφερειάρχη, προσθέτει πως αποτελεί πρόβλημα για τον δήμο, η αδυναμία στοιχειώδους έστω αντιμετώπισης από τον δήμο, σοβαρών θεμάτων, όπως είναι η πρωτοβουλία ELENA.

  Με δήλωση της επικεφαλής Τατιάνας Καλογιάννη, η δημοτική παράταξη «Ιωάννινα_2023», ανταπαντά στη δημοτική αρχή, αναφορικά με το έργο της αναβάθμισης του οδοφωτισμού του δήμου Ιωαννιτών και τις τελευταίες εξελίξεις:

  «…γι’ αυτό και χειρίστηκε με πρωτοφανή ερασιτεχνισμό την αναβάθμιση του οδοφωτισμού του δήμου μας, καθώς τα πρωτογενή στοιχεία που χορηγήθηκαν για την εκπόνηση των μελετών δεν συνάδουν με την πραγματικότητα. Ουδέποτε εκφράστηκα αρνητικά για τον τρόπο χρηματοδότησης των μελετών, αλλά μόνο για τα δεδομένα που χρησιμοποιήθηκαν. Αυτό ακριβώς καταδεικνύει η παράταξή μας εδώ και σχεδόν τρία χρόνια: τη λανθασμένη μεθόδευση του συγκεκριμένου διαγωνισμού και τις ελλείψεις αξιόπιστων στοιχείων.

  Αυτό το αντιλήφθηκε τώρα η δημοτική αρχή, γι’ αυτό και τώρα, προσφεύγει σε απ’ ευθείας αναθέσεις για να αποτυπώσει την πραγματικότητα στις ενεργειακές υποδομές του δήμου.

  Το έργο μου, την περίοδο που διετέλεσα αρμόδια και υπεύθυνη αντιπεριφερειάρχης, δεν χρειάζεται ούτε καθρέφτες, ούτε πρίσματα, ούτε παπαγαλάκια, ούτε άμετρες δηλώσεις και αμέτρητες φωτογραφήσεις, όπως συνηθίζει αυτά τα τρία χρόνια να διαφημίζει το «έργο» της η σημερινή δημοτική αρχή.

  Το σύνολο της κοινωνίας απολαμβάνει τα χειροπιαστά αποτελέσματά του.

  Αμφιβάλλω, όμως και ανησυχώ – μαζί με τη μεγάλη πλειοψηφία των δημοτών – τί και πώς θα παραδώσει η δημοτική αρχή στο τέλος της θητείας της», καταλήγει η κα Καλογιάννη στην ανταπάντησή της.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ