Τρίτη 18.06.2024
More

  Κινδύνεψαν ζωές στον πεζόδρομο – ποδηλατόδρομο (φωτογραφίες)

  Το ισχυρό μπουρίνι που ξέσπασε τις απογευματινές ώρες της Κυριακής στο λεκανοπέδιο, λίγο έλειψε να έχει δραματικές συνέπειες για τους λιγοστούς ευτυχώς, που βρισκόταν εκείνη την ώρα στον παραλίμνιο πεζόδρομο – ποδηλατόδρομο, κάνοντας τον περίπατό τους ή τη σωματική τους άσκηση.

  Η ξαφνική νεροποντή που συνοδευόταν από δυνατούς ανέμους είχε ως αποτέλεσμα την πτώση τεράστιων κορμών από λεύκες στον πεζόδρομο ενώ σε όλο το μήκος του το οδόστρωμα έχει καταληφθεί από κλαδιά που έπεσαν επίσης την ίδια ώρα.

  Η πρόσβαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας γινόταν με δυσκολία και με μία σχετική επικινδυνότητα, καθώς σε διάφορα σημεία υπάρχουν κλαδιά που «κρέμονται» από τα δένδρα, έτοιμα να πέσουν κι αυτά.

  Οι εργασίες απομάκρυνσης των πεσμένων δένδρων βρίσκονται σε εξέλιξη, ωστόσο τουλάχιστον για τις ημέρες που η μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπει ότι θα υπάρχουν αντίστοιχα καιρικά φαινόμενα, ίσως θα έπρεπε να εξεταστεί το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας, έστω για το μικρό χρονικό διάστημα που συνήθως διαρκούν τα φαινόμενα αυτά.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ