Τετάρτη 20.10.2021
More

  Κινητοποίηση με διεκδικήσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο

  Συνεχίζει τις κινητοποιήσεις του ο Εμπορικός Σύλλογος Ιωαννίνων διεκδικώντας στήριξη των μικρών εμπόρων και λήψη μέτρων για την στήριξη του κλάδου

  Ο Εμπορικός Σύλλογος Ιωαννίνων, απαιτώντας άμεσα μέτρα στήριξης των αυτοαπασχολούμενων και μικροεπαγγελματιών καλεί σε νέα κινητοποίηση την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στην εφορία ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση στο Δημαρχείο της πόλης.

  Σε ανακοίνωσή του κρίνει ανεπαρκή τα μέτρα στήριξης από την κυβέρνηση, για τους μικρούς αυτοαπασχολούμενους, που φορτώνονται με νέα βάρη. Παράλληλα, τονίζει ότι «το τρίτο κύμα που εμφανίστηκε σε άλλες χώρες φαίνεται ότι είναι μπροστά μας», καταγγέλλοντας την κυβέρνηση ότι κρύβει τις ευθύνες της. Διεκδικεί να δοθεί σε όλους τους επαγγελματίες και τις πληττόμενες επιχειρήσεις επίδομα ειδικού σκοπού ύψους 1.000 ευρώ για κάθε μήνα εφαρμογής περιοριστικών μέτρων. Να διαγραφεί τμήμα των χρεών προς την εφορία και τις τράπεζες. Να διαγραφούν τόκοι, πρόστιμα και το 30% του κεφαλαίου για τους εν ενεργεία εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους και 50% για όσους είναι άνεργοι.

  «Καλούμε όλους στην συγκέντρωση στην Εφορία και έπειτα στην παράσταση διαμαρτυρίας που θα κάνουμε στο Δημαρχείο» κατέληξε ο πρόεδρος κ. Πραμαντιώτης απευθυνόμενος στους συναδέλφούς του.

   

   

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ