Κλείνει η Λεωφόρος Γράμμου από 16 Σεπτεμβρίου λόγω έργων

Σημαντικές κυκλοφοριακές αλλαγές αναμένονται στην είσοδο των Ιωαννίνων, καθώς ξεκινούν οι εργασίες για την υλοποίηση του έργου «Διαμόρφωση εισόδου πόλης Ιωαννίνων».

Με απόφαση του δημάρχου, Θωμά Μπέγκα, εγκρίθηκαν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών.

Ειδικότερα, από την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου θα ισχύσει πλήρης απαγόρευση της κυκλοφορίας, αλλά και της στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων στη Λεωφόρο Γράμμου. Η απαγόρευση θα παραμείνει σε ισχύ από την έναρξη έως και την ολοκλήρωση των εργασιών.

Για τους πεζούς προβλέπεται η χρήση ειδικής εργοταξιακής σήμανσης, προκειμένου να πραγματοποιείται με ασφάλεια η κίνησή τους στην περιοχή των εργασιών.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να συμμορφώνονται με την εργοταξιακή σήμανση και να προτιμούν εναλλακτικές διαδρομές για την είσοδο και την έξοδό τους από την πόλη.

Οι ρυθμίσεις αναμένεται να προκαλέσουν σημαντικές δυσκολίες στην κυκλοφορία, καθώς η Λεωφόρος Γράμμου αποτελεί έναν από τους πλέον επιβαρυμένους οδικούς άξονες της πόλης.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ