Τρίτη 31.01.2023
More

  Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας στην Άρτα

  Αποτελούμενο από τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Παύλο Μαρινάκη, τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτή του νομού Γιώργο Στύλιο, τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, τον Γενικό Γραμματέα Ανώτατης Εκπαίδευσης Οδυσσέα- Ιωάννη Ζώρα τον Οργανωτικό Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης & Διαχείρισης Κρίσεων ΝΔ Μένιο Κορομηλά και τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Άρτας, το κλιμάκιο είχε συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς της Ηπείρου και επισκέφθηκε παραγωγικές μονάδες της περιοχής.

  Η πρώτη συνάντηση του κλιμακίου ήταν με την Δήμαρχο «Νικολάου Σκουφά», με την οποία συνομίλησαν για τα έργα που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στο Δήμο και όσο προγραμματίζονται για την επόμενη περίοδο.

  Στη συνέχεια, ο Γιώργος Στύλιος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του κλιμακίου και στελέχη του κόμματος περιηγήθηκαν στο κέντρο της Άρτας όπου συνομίλησαν με πολίτες και καταστηματάρχες, καταλήγοντας στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Εκεί είχαν συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, τους Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακούς συμβούλους. Σε αυτή αναφέρθηκαν σε ζητήματα του αγροτικού τομέα και των παραγωγών της περιοχής, καθώς και στα έργα υποδομής που υλοποιούνται στην Άρτα και την Ήπειρο. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον Διευθυντή και τους προϊσταμένους της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας (ΔΑΟΚ) για θέματα που απασχολούν τους αγρότες και τους αλιείς της περιοχής, καθώς και για τις εξαγωγές που πραγματοποιούνται στον Νομό.

  Η επόμενη στάση του κλιμακίου ήταν στο Δήμο Αρταίων, όπου τα μέλη του συνομίλησαν με τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Επιπλέον, τα στελέχη του κόμματος βρέθηκαν σε παραγωγικές μονάδες της Άρτας.

  Η παρουσία του κλιμακίου στο Νομό ολοκληρώθηκε με διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ ΝΔ Ν. Άρτας. Στο πλαίσιο αυτής τα μέλη της ΔΕΕΠ ενημερώθηκαν για το Κυβερνητικό έργο που υλοποιείται τόσο στο Νομό όσο και για τις κεντρικές πολιτικές και σχεδιασμούς της Κυβέρνηση. Συζητήθηκαν, επίσης, ζητήματα οργανωτικά με ευρύ διάλογος να ακολουθεί.

  Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Γραμματέας της ΠΕ ΝΔ Παύλος Μαρινάκης ανέφερε μεταξύ άλλων:

  «Το μεγαλύτερο στοίχημα είναι να μην αδικηθεί το κυβερνητικό έργο, η εθνική προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη, της Νέας Δημοκρατίας και όλων ημών. Γιατί είμαστε όλοι μία ομάδα. Να μην χαρίσουμε αυτές τις επιτυχίες σε κανέναν. Όχι γιατί είναι αυτοσκοπός μας να είναι το κόμμα μας στην Κυβέρνηση, ποτέ δεν ήταν έτσι η Νέα Δημοκρατία. Αλλά γιατί αν δεν καταφέρει η Νέα Δημοκρατία να είναι με διαφορά νικήτρια και αυτοδύναμη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός, η χώρα μας δεν θα έχει άλλη τέτοια ευκαιρία».

  Αντίστοιχα, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Στύλιος δήλωσε:

  «Βρισκόμαστε σήμερα στην Άρτα, σε μια δύσκολη συγκυρία. Με κρίσεις εξωγενείς και βαθιές να διαδέχονται η μία την άλλη. Σε αυτό το κλίμα η Κυβέρνηση βρίσκεται δίπλα στους πολίτες. Με στοχευμένα μέτρα βοηθά τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις. Δίνει λύσεις και χαράσσει την επόμενη μέρα της ελληνικής κοινωνίας. Όμως καλό είναι να μη στεκόμαστε στα λόγια, να θυμηθούμε το έργο της Κυβέρνησης στην Άρτα: την ενίσχυση 200 νέων για να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα, τα έργα υποδομών, την στήριξη των παραγωγών μας, απέναντι στην πανδημία και τις φυσικές καταστροφές. Την ουσιαστική αναβάθμιση της Παιδείας στο νομό μας: με 88 μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών και το άνοιγμα του πρώτου Ενιαίου Ειδικού Γυμνασίου-Λυκείου της Άρτας. Έργο που δεν σταματά. Ακούμε την κοινωνία, τα αιτήματα και τις προτάσεις της. Σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα. Εργαζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο. Ένα καλύτερο μέλλον για την Άρτα, την Ήπειρο και την Ελλάδα. Είμαστε δίπλα στους πολίτες».

  Στην επίσκεψη στην Άρτα συμμετείχαν επίσης πολιτευτές της ΝΔ και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ