Τρίτη 04.08.2020
More

  Κοινές δράσεις για τα συμφέροντα των κλάδων της επιχειρηματικότητας

  Συνάντηση εργασίας είχαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, Δ. Δημητρίου και ο Πρόεδρος του 6ου Π.Τ. Ηπείρου Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Δ. Λάμπρου, παρουσία του Προέδρου της Ε.Φ.Ε.Ε.Ι, Σπ. Μπέκα και της Αντιπροέδρου, Β. Παππά, ενώ στην συνάντηση παρευρέθη και ο Γ.Γ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου 6ου Π.Τ.Ηπείρου, Ι. Πατούνας.

  Στη συνάντηση τα δύο Επιμελητήρια συμφώνησαν να χαράξουν μια νέα στρατηγική επικοινωνίας με κοινές δράσεις για την προάσπιση των συμφερόντων όλων των κλάδων της επιχειρηματικότητας και κοινής λειτουργίας σε θέματα τα οποία άπτονται της ανάπτυξης της περιοχής.

  Το πρώτο βήμα της κοινής τους δράσης θα είναι άμεσα το επόμενο διάστημα η δημιουργία πλατφόρμας παρατηρητηρίου των επιπτώσεων στην οικονομική δραστηριότητα των επιχειρήσεων κατά της περίοδο της πανδημίας και του lockdown, καθώς και στην μετά covid εποχή, με την ενεργή συμβολή στο εγχείρημα της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Ιωαννίνων.

  Στην συνάντηση, επίσης, αποφασίστηκε, το επόμενο διάστημα να αναδειχθούν τα προβλήματα τα οποία προέκυψαν την περίοδο του lockdown και αφορούν τον κλάδο των φοροτεχνικών –λογιστών, θέματα που έχουν να κάνουν με την προστασία του επαγγέλματος τους, αλλά και με μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο, με δεδομένο ότι όλο το προηγούμενο διάστημα τα γραφεία των φοροτεχνικών δέχθηκαν όλο το βάρος της υλοποίησης οικονομικών ζητημάτων των επιχειρήσεων, χωρίς κανείς να υπολογίζει τον ανθρώπινο παράγοντα και το μειωμένο προσωπικό λόγω των απαγορεύσεων.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Θετική στον κορωνοϊό 52χρονη γυναίκα

  Μια 52χρονη γυναίκα που ζει στην Αλβανία εντοπίστηκε θετική στον κορωνοϊό.

  Κακαβιά: Περιορισμός διελεύσεων και καραντίνα από τις 16 Αυγούστου

  Νέα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

  “Επέστρεψε” κλεμμένη εικόνα από την Ι. Μονή της Κοίμησης της Θεοτόκου Βισοκού στον Καλουτά

  Εικόνα, 19ου αιώνα, με παράσταση τη Βάπτιση του Χριστού που είχε κλαπεί από το δωδεκάορτο του τέμπλου της Ιεράς Μονής της Κοίμησης της Θεοτόκου Βισοκού στον Καλουτά, του Κεντρικού Ζαγορίου Ιωαννίνων, επεστράφη στις 31 Ιουλίου.

  Ανασχηματισμός με 5 αλλαγές στην κυβέρνηση

  Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανακοινώνει τον ανασχηματισμό με τα νέα πρόσωπα, αλλά και όσους αναβαθμίζονται στο κυβερνητικό σχήμα

  Τα πρωτοσέλιδα των γιαννιώτικων εφημερίδων

  Διαβάστε στα πρωτοσέλιδα των γιαννιώτικων εφημερίδων του σήμερα Τρίτη 4 Αυγούστου

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.