Τρίτη 13.04.2021
More

  Κοπές χόρτων και καθαρισμοί

  Δεν σταματά να εργάζεται το Τμήμα Πρασίνου που παρά τις όποιες δυσκολίες και τα λίγα άτομα, προσπαθεί να κόψει και να καθαρίσει ένα μεγάλο δήμο: Το Δήμο Ιωαννιτών.

  Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Αριστείδης Παππάς, προχώρα σε συνεργασία με τους εργαζόμενους του τμήματος σε κοπές χορταριών καθ΄υπόδειξη και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενώ παράλληλα κάνει και αντιπυρικές ζώνες σε σημεία που έχουν υποδειχτεί  για να είναι ελεύθερη η πρόσβαση στα οχήματα και τα πεζοπόρα τμήματα της Πυροσβεστικής.

  Όλες οι ενέργειες γίνονται καθ΄υπόδειξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία του Δήμου Ιωαννιτών. Τα χορτάρια έχουν πνίξει πολλές περιοχές, ενώ ο κίνδυνος είναι μεγάλος ειδικά για περιοχές που έχουν οικισμούς και για αυτό έχουν τεθεί σε προτεραιότητα.

  «Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να καθαρίσουμε και να κόψουμε ξερά χόρτα. Είναι ένας μεγάλος Δήμος και χρειάζεται πολλή δουλειά αλλά εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση παρά τις αδυναμίες που υπάρχουν  σε προσωπικό», λέει ο κ. Παππάς.

  Εγνατία Οδός

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ