Πέμπτη 23.03.2023
More

  Κοπή πίτας για την παράταξη «Γιάννενα Τώρα»

  Λιτή εκδήλωση λόγω της πανδημίας

  Σε μία συμβολική και λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Δημοτικής Παράταξης «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ», ο συντονιστής της Γραμματείας Μιχάλης Φαρσαρώτας και οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι, Άρης Μπαρτζώκας και Δημήτρης Πάνου, έκοψαν τη βασιλόπιτα για το έτος 2021 και έστειλαν τις ευχές τους σε όλα τα μέλη και φίλους της Παράταξης, στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και σε όλους τους συμπολίτες μας.

  Ευχή όλων το 2021 να είναι μία χρονιά γεμάτη υγεία και να ξεπεραστούν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την πανδημία, ώστε την επόμενη χρονιά να γιορτάζουμε όλοι μαζί σε μια ανοιχτή εκδήλωση.

  Ειδικότερα, ο Δημήτρης Πάνου αναφέρθηκε στη συμβολή των υπηρεσιών του Δήμου στην αντιμετώπιση της πανδημίας, στη δημιουργική συμμετοχή των μελών της Παράταξης στους οργανισμούς και τα συμβούλια του Δήμου, όπως και στο συνεχή αγώνα για τη μείωση των δημοτικών τελών, με στόχο τον εξορθολογισμό της τιμολογιακής πολιτικής του Δήμου τόσο στα δημοτικά τέλη όσο και στο νερό.

  Τέλος, ο Άρης Μπαρτζώκας, κόβοντας τη βασιλόπιτα, ευχήθηκε στα μέλη της Παράταξης να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα καθήκοντά τους για το καλό της πόλης.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ