Πέμπτη 15.04.2021
More

  Λήστεψαν ηλικιωμένη με την απειλή σουγιά στα Καρδαμίτσια

  Τον δράστη μίας ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας, που πάσχει μάλιστα από σοβαρή ασθένεια, αναζητά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής, να έχει εντοπίσει κάτι.

  Η ληστεία σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη, όταν στην οικογενειακή πολυκατοικία που διαμένει η γυναίκα, κάποιος άγνωστος χτύπησε το κουδούνι, λέγοντας, ότι είναι από εταιρεία ταχυμεταφορών (κούριερ).

  Η γυναίκα άνοιξε την πόρτα και σε λίγα δευτερόλεπτα είδε μπροστά της έναν άνδρα, ψηλό, μελαψό και χωρίς καθαρή ομιλία, να κρατά στα χέρια του ένα μικρό σουγιά και να της ζητά χρήματα. Η γυναίκα δεν έχασε την ψυχραιμία της και του έδωσε ό,τι χρήματα είχε στο πορτοφόλι της, με τον άγνωστο άνδρα, να της υποδεικνύει και ένα άλλο σημείο μέσα στο σπίτι, όπου βρισκόταν ένα μικρό κουτάκι, λέγοντας να ψάξει και σε αυτό, για να βρει χρήματα.

  Σημειωτέον, όπως ανέφεραν στην κατάθεσή τους, μέλη της οικογένειας, και στο πρόσφατο παρελθόν είχαν διαπιστώσει, ότι έλειπαν λίγα χρήματα από το συγκεκριμένο κουτί, χωρίς όμως να δώσουν συνέχεια.

  Ο δράστης αφού πήρε τα χρήματα, εξαφανίστηκε, ενώ αξίζει να σημειωθεί, πως δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη, όπως όμως και τουλάχιστον ενός ακόμη ατόμου, που έχει διαπράξει κλοπές και διαρρήξεις από σπίτια, καταστήματα και Ι.Χ τις τελευταίες εβδομάδες στην ευρύτερη περιοχή των Καρδαμιτσίων και των Αμπελοκήπων.

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  Εγνατία Οδός

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ