Σάββατο 25.05.2024
More

  Μ. Κεφάλα: Το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο και ανοίγει ένα νέο δρόμο για τη χώρα

  Η Μαρία Κεφάλα για το αποτέλεσμα των εκλογών

  «Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του την Κυριακή έδωσε στη Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη μία ισχυρή εντολή διακυβέρνησης της χώρας από μία αυτοδύναμη και ισχυρή κυβέρνηση, απορρίπτοντας την πολιτική στάση και τακτική του μηδενισμού και της «μαύρης» προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ.

  Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στην ιστορική πρόκληση και αναγνώρισαν ως απολύτως κυρίαρχη την πολιτική πρόταση της Ν.Δ. που κράτησε τη χώρα, την κοινωνία και την οικονομία όρθιες στις αλλεπάλληλες κρίσεις.

  Το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο και ανοίγει ένα νέο δρόμο για τη χώρα που θα συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη και καλύτερες προοπτικές για τους πολίτες.

  Το ίδιο μήνυμα έστειλαν και οι πολίτες των Ιωαννίνων, αναδεικνύοντας τη Ν.Δ σε πρώτη δύναμη με πολύ μεγάλη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

  Ως υποψήφια βουλευτής Ιωαννίνων, θα ήθελα να εκφράσω θερμές ευχαριστίες σε προσωπικό επίπεδο προς τις χιλιάδες των εκλογέων στο νομό που με τίμησαν με την ψήφο τους. Αισθάνομαι βαριά την ευθύνη και το χρέος απέναντί τους και δεσμεύομαι ότι, όπως έπραξα και στην προηγούμενη τετραετία, το ίδιο θα προσπαθήσω να κάνω και στη νέα κοινοβουλευτική περίοδο, με μοναδικό γνώμονα την προώθηση λύσεων για ζητήματα της περιοχής των Ιωαννίνων.

  Οφείλω τέλος να συγχαρώ και τους συνυποψηφίους μου για την δική τους πορεία και τον κοινό νικηφόρο προεκλογικό αγώνα.»

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ