Παρασκευή 20.05.2022
More

  Μ. Πλιάκος: Έστω και την ύστατη ώρα αποφεύχθηκε μία λάθος συνεδρίαση 

  Επιστολή του δημάρχου Ζίτσας προς τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της Εκτελεστικής Επιτροπής του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 

  Όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ζίτσας:

  «Η επιστολή του δημάρχου Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκου που εστάλη νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων  (Α.Σ.Δ.Σ.Α.) Περιφέρειας Ηπείρου, με την οποία ζητούσε την αναβολή της συνεδρίασης που είχε προγραμματιστεί για σήμερα το μεσημέρι, εκτιμούμε πως διαφύλαξε τα μέλη και το προεδρείο του Δ.Σ. του Συνδέσμου από τη συμμετοχή τους σε μία συνεδρίαση με αμφίβολη τη νομιμότητα των ενεργειών τους.

  Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Ζίτσας στην με αριθμ. πρωτ. 16021/25-10-2021 επιστολή του ζήτησε την αναβολή της συνεδρίασης, γιατί όπως εξηγούσε, μεταξύ άλλων, «θα πρέπει να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στις Οικονομικές Υπηρεσίες του Συνδέσμου, αλλά και των Δήμων, ώστε να προβούν σε ενδελεχή έλεγχο, προκειμένου οι ενέργειες που θα ακολουθήσουν να βασίζονται στην νομιμότητα διασφαλίζοντας ταυτόχρονα έτσι και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ