Κυριακή 26.05.2024
More

  ΜΕ 6 ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ 2 ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ -Ενισχύεται το Νοσοκομείο Πρέβεζας

  Την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ευχαριστεί μέσα από σχετική ανακοίνωση ο υπουργός Πρέβεζας, Σπυρίδων Κυριάκης

  Την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ευχαριστεί μέσα από σχετική ανακοίνωση ο υπουργός Πρέβεζας, Σπυρίδων Κυριάκης: «τόσο για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε, όσο και για το γεγονός ότι αφουγκράστηκε και αντιλήφθηκε τις ανάγκες για επιπλέον ιατρικό προσωπικό στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, προκηρύσσοντας πέντε επιπλέον θέσεις Ιατρών ΕΣΥ, με επικείμενη την προκήρυξη μιας ακόμα θέσης Ιατρού.

  Αναλυτικότερα, προκηρύχθηκαν για το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, πέντε θέσεις Ιατρών ΕΣΥ με βαθμό Επιμελητή Β΄, στις ειδικότητες Παθολογικής, Χειρουργικής, Παιδιατρικής, Ορθοπεδικής και Πνευμονολογικής, ενώ επίκειται η προκήρυξη μίας επιπλέον θέσης Ιατρού ΕΣΥ, με βαθμό Συντονιστή Διευθυντή (Ορθοπεδικής).

  Επιπλέον, προκηρύχθηκαν δύο επιπλέον θέσεις ΤΕ Νοσηλευτικής, οι οποίες έρχονται να προστεθούν στις ήδη προκηρυγμένες θέσεις νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού του Νοσοκομείου Πρεβέζης (4 θέσεις ΤΕ Νοσηλευτικής, 4 ΔΕ νοσηλευτικής, 2 ΔΕ τεχνικού ηλεκτρολόγου, 1 Βοηθών θαλάμου και 2 τραυματιοφορέων).

  Οι ανωτέρω προσλήψεις ενισχύουν αναμφίβολα το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, συμβάλλοντας καθοριστικά στην εύρυθμη λειτουργία του και αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες υγείας του νομού μας.

  Η δέσμευση στην εξυπηρέτηση του πανανθρώπινου αγαθού της δημόσιας υγείας και στην παροχή μιας αξιοπρεπούς περίθαλψης για όλους τους συμπολίτες μας, παραμένει ως προτεραιότητα τόσο για εμένα προσωπικά, όσο και για την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας», καταλήγει το σχετικό δελτίο.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ