Τρίτη 27.07.2021
More

  Με ταχείς ρυθμούς προχωρά το έργο στη Νιάρχου

  Έχουν «πέσει» και οι υπογραφές με τον ανάδοχο για το έργο των δικτύων της ΔΕΥΑΙ

  Τη βεβαιότητα, ότι το έργο ανακατασκευής της οδού Νιάρχου που εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς, θα ολοκληρωθεί στο σύνολό του στο τέλος του 2023, χωρίς παράλληλα να υπάρχει κανένα πρόβλημα, σχετικά με το έργο των δικτύων της ΔΕΥΑΙ, που έχει ανάδοχο την ίδια εταιρεία με το έργο του οδικού άξονα, εξέφρασε ο Αλ. Καχριμάνης σε σημερινές του δηλώσεις.

  Οι εργασίες προχωρούν με εξαιρετικούς ρυθμούς και τις επόμενες ημέρες θα αρχίσει η δημιουργία βοηθητικών λωρίδων που είναι απαραίτητες για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας για την κατασκευή του οδικού άξονα.

  Ο κ. Καχριμάνης ρωτήθηκε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε και για το εάν ανησυχεί σχετικά με την προσφυγή που άσκησε αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ για την παράνομη με βάση τη νομοθεσία, σύνθεση του ΔΣ, λόγω της μη κάλυψης της ποσόστωσης των γυναικών και εάν μία τέτοια προσφυγή μπορεί να προκαλέσει προβλήματα ή καθυστερήσεις στο έργο της Νιάρχου, για να απαντήσει, λέγοντας, ότι οι υπογραφές των προέδρων των φορέων και των οργανισμών, όπως η ΔΕΥΑΙ δεσμεύουν τους οργανισμούς, ενώ ειδικά για το έργο των δικτύων της ΔΕΥΑΙ στη Νιάρχου πληροφορίες αναφέρουν, ότι έχουν «πέσει» οι υπογραφές μεταξύ της Διαχειριστικής Αρχής, της ΔΕΥΑΙ και του αναδόχου, επομένως δεν υφίσταται καμία περίπτωση καθυστέρησης.

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ