Παρασκευή 14.05.2021
More

  Με τον Λ. Οικονόμου το Πολιτικό Προσωπικό Ηπείρου και Ιονίων Νήσων

  Με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λ. Οικονόμου, συναντήθηκε χθες ο Σύλλογος Πολιτικού Προσωπικού ΕΛ.ΑΣ και Πυροσβεστικού Σώματος Ηπείρου – Ιονίων Νήσων

  Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της επίσκεψης του κ. Οικονόμου στην πόλη των Ιωαννίνων, παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγου, Κων. Σκούμα, καθώς και του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου Ταξίαρχου, Κων. Δούβαλη.

  Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Ι. Παπανδρέου, συνοδευόμενος από τον Γεν. Γραμματέα, Μ. Μπότσαρη και την ταμία, Ελένη- Λαμπρινή Τσίκα, έθεσε και ανέπτυξε όλα τα ζητήματα που απασχολούν το πολιτικό προσωπικό καταθέτοντας σχετικό υπόμνημα, όπως:

  1. Τη θεσμοθέτηση της εργασίας πέραν του πενθήμερου  και για το Πολιτικό Προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. & Πυροσβεστικού Σώματος.

  2. Την θεσμοθέτηση καθηκοντολογιών ( περιγραφή θέσεων εργασίας).

  3. Νοσοκομειακή περίθαλψη  στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία της χώρας και για τους πολιτικούς υπαλλήλους της ΕΛ.ΑΣ & Πυροσβεστικού Σώματος.

  4. Αξιοποίηση – στελέχωση των Υπηρεσιών της Διοικητικής Υποστήριξης με Πολιτικό Προσωπικό για την καλύτερη αξιοποίηση προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας.

  5. Εκπαίδευση πολιτικού προσωπικού και εξειδίκευση αυτού, σύμφωνα με το αντικείμενο εργασίας του, στην Ελληνική Αστυνομία, όπως οδηγοί βαρέων οχημάτων κ.λπ.

  6. Αλλαγή του τρόπου αξιολόγησης των υπαλλήλων λόγω ιδιαιτερότητας του χώρου.

  7. Την δυνατότητα παροχής νυκτερινής αποζημίωσης, σύμφωνα με το Ν. 4354/2015 και άρθρο 20, σε όσους εκτελούν νυκτερινή εργασία.

  Από την πλευρά του ο κ. Οικονόμου, άκουσε με προσοχή τα αιτήματα και διαβεβαίωσε για μια αγαστή και αποτελεσματική συνεργασία.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ