Σάββατο 05.12.2020
More

  Με τον Λ. Οικονόμου το Πολιτικό Προσωπικό Ηπείρου και Ιονίων Νήσων

  Με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λ. Οικονόμου, συναντήθηκε χθες ο Σύλλογος Πολιτικού Προσωπικού ΕΛ.ΑΣ και Πυροσβεστικού Σώματος Ηπείρου – Ιονίων Νήσων

  Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της επίσκεψης του κ. Οικονόμου στην πόλη των Ιωαννίνων, παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγου, Κων. Σκούμα, καθώς και του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου Ταξίαρχου, Κων. Δούβαλη.

  Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Ι. Παπανδρέου, συνοδευόμενος από τον Γεν. Γραμματέα, Μ. Μπότσαρη και την ταμία, Ελένη- Λαμπρινή Τσίκα, έθεσε και ανέπτυξε όλα τα ζητήματα που απασχολούν το πολιτικό προσωπικό καταθέτοντας σχετικό υπόμνημα, όπως:

  1. Τη θεσμοθέτηση της εργασίας πέραν του πενθήμερου  και για το Πολιτικό Προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. & Πυροσβεστικού Σώματος.

  2. Την θεσμοθέτηση καθηκοντολογιών ( περιγραφή θέσεων εργασίας).

  3. Νοσοκομειακή περίθαλψη  στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία της χώρας και για τους πολιτικούς υπαλλήλους της ΕΛ.ΑΣ & Πυροσβεστικού Σώματος.

  4. Αξιοποίηση – στελέχωση των Υπηρεσιών της Διοικητικής Υποστήριξης με Πολιτικό Προσωπικό για την καλύτερη αξιοποίηση προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας.

  5. Εκπαίδευση πολιτικού προσωπικού και εξειδίκευση αυτού, σύμφωνα με το αντικείμενο εργασίας του, στην Ελληνική Αστυνομία, όπως οδηγοί βαρέων οχημάτων κ.λπ.

  6. Αλλαγή του τρόπου αξιολόγησης των υπαλλήλων λόγω ιδιαιτερότητας του χώρου.

  7. Την δυνατότητα παροχής νυκτερινής αποζημίωσης, σύμφωνα με το Ν. 4354/2015 και άρθρο 20, σε όσους εκτελούν νυκτερινή εργασία.

  Από την πλευρά του ο κ. Οικονόμου, άκουσε με προσοχή τα αιτήματα και διαβεβαίωσε για μια αγαστή και αποτελεσματική συνεργασία.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Με ποια σειρά θα ανοίξουν τα καταστήματα για τις γιορτές

  Ο οδικός χάρτης για την αγορά των Χριστουγέννων

  Προς παράταση τα τέλη κυκλοφορίας – Επίδομα θέρμανσης για φυσικό αέριο και πέλετ

  Τις επόμενες ημέρες θα υπογραφεί η απόφαση για το επίδομα θέρμανσης 

  Τα πρωτοσέλιδα των γιαννιώτικων εφημερίδων

  Διαβάστε στα πρωτοσέλιδα των γιαννιώτικων εφημερίδων του Σαββατοκύριακου 5-6 Δεκεμβρίου

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.